NewSpeek

MENINGSMÅLING: DE ETABLEREDE MEDIER LYVER OM NEGATIVE KONSEKVENSER AF INDVANDRINGEN

Del artiklen her:

De etablerede medier ikke sandheden om problemer forbundet med indvandring, mener et flertal af svenskerne.

De etablerede mediers troværdighed fortsætter deres styrtdyk og det er svært at se andre konsekvenser end et folkeligt oprør imod licens og mediestøtte: Hvorfor skal skatteborgerne betale for deres egen hjernevask fra løgnagtige journalister og politiserende redaktører?

Medier bør leve af deres troværdighed og intet andet. Statsstøtte har korrumperet redaktionerne, fordi de bliver økonomisk afhængige af politikernes velvilje. Medier spiser nu af den hånd, de burde snappe efter. Samtidigt daler afhængigheden af at være troværdighed – pengene kommer jo ind alligevel, selvom seerne og læserne flygter over til politisk uafhængige medier som Den Korte Avis, NewSpeek og 24Nyt.

Den 4. statsmagt er, når det gælder de etablerede medier, en død sild.

HARVARD-FORSKERE: TRUMP HAR RET I MEDIEKRITIK

Dette bekræfter en ny svensk meningsmåling:

Kun 27 procent af svenskerne er enig eller delvist enige i, at svenske medier siger sandheden om samfundsproblemer forbundet med indvandring. Omvendt mener et klart flertal, 54 procent, at “svenske medier ikke siger sandheden om samfundsproblemer forundet med indvandring.”

I Danmark står det mindst ligeså sløjt til med borgernes tillid til de medier, de over skatten tvinges til at financiere.

Den viser, at hele 61 procent mener, at “de etablerede medier har problemer med troværdigheden”. Kun 28 procent ser ingen problemer.

DANSK PRÆST: DET MEDIE-POLITISKE KOMPLEKS LEVER I EN FALSK VIRKELIGHED

TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: JOURNALISTER ER EKSTREMT UTROVÆRDIGE

Del artiklen her:
Exit mobile version