MEDIER: OBAMA BETALTE OGSÅ TIL LØGNAGTIG RAPPORT OM TRUMPS URINSEX

(Foto: Donald J. Trump t.v. og Barack Hussein Obama t.h.)
Shares 214

En del af de penge, som Fusion GPS fik til at fremstille den falske rapport om Trumps urinsex og politiske samarbejde med Rusland, kom fra Obamas private organisation, Obama For America.

Det er efterhånden svært at holde styr på de mange navne og firmaer, som er blandet ind i Obama-regeringens korrupte samarbejde med russerne. Den falske rapport, som Demokraternes Parti fik lavet på bestilling hos firmaet Fusion GPS, viser sig nu ikke kun at være blevet betalt med penge Hillary Clintons lejr, men også fra Barack Obama.

Rapporten, hvis påstande om Trumps samarbejde med Putin-regeringen og vilde orgier med urinsex og prostituterede på et hotel i Moskva, er aldrig blevet bevist. Af Obama For Americas egne regnskaber fremgår det derimod tydeligt, at organisationen sendte penge til advokatfirmaet Perkins Coie. Det skriver The Federalist. Perkins Coie var ansat af Demokraterne til at varetage kontakten og aflønning til Fusion GPS.

Penge fra Barack Obamas egen organisation er altså gået til at betale for den svinagtige falske rapport, som Demokraterne fik fremstillet med hjælp fra russerne med det formål at påvirke valget til fordel for Hillary Clinton.

Læs også: NY UNDERSØGELSE SKAL VISE, OM HILLARY CLINTON ALLIGEVEL BEGIK NOGET KRIMINELT I EMAIL-SAGEN

Shares 214

Comments

comments