MEDIEFORLIGET I FOLKETINGET MÅ ALDRIG BLIVE VEDTAGET

newspeek

Pas på! medieforliget kommer som en tyv om natten.

Kommentar af Ivan Dybdal

Igen i år skal der forhandles i folketinget om et nyt medieforlig for statens dominerende propaganda sendere, DR og TV2.

Venstrefløjen ser DR som deres permanente redningsvest, der kunstigt kan holde dem oppe i al evighed med dens konstante klager om at sende flere penge til venstrefløjens kernevælgere, hvoraf mange lever af offentlige ydelser.

Som den altid suverænt humoristiske klummeskriver, Niels Lillelund, skrev lørdag den 19 . januar i JP som undertitel:

Statsligt fjernsyn i 2018 er en underlig anakronisme, og et enkelt blik på en enkelt dags program bekræfter det til fulde.

Forhistorien og hvad betyder den for danskernes orientering om kampen mod den amerikanske præsident Donald Trump?

Problemet er jo, at licenshesten Jazz er lykkelig hjemme i velfærdsstaten Danmark.

Pyha, at det endte lykkeligt med den transatlantiske hestetransport. Frem og tilbage med hesten i behold. Når det drejer sig om dyrevelfærd, er der ikke grænser for andre folks penge.

Licenshesten Jazz vendte som bekendt sidste år mulen hjem til lille Danmark og den er nu trygt tilbage i ’DR-stalden’ i Danmark.

DR’s USA-korrespondent, Johannes Langkilde, har også for længst forladt Washington sammen med familien, der – foruden hesten – tæller hustruen Sisse og parrets to børn. Teltpælene i Guds eget land er rykket op og udskiftet med det faste domicil i Hørsholm.

Hele familien er med tilbage – også hesten”, fortalte DR’s udsendte korrespondent, Johannes Langkilde til Ekstra Bladet sidste år.

­­

TV2 er også med på vognen

Jesper Steinmetz fra TV2 fortsætter stadig som den førende ”Trump-basher” i Danmark, så vidt jeg kan se og høre? Nu også som omrejsende foredragsholder, som der står i hans annonce online: Jesper Steinmetz. Korrespondent og TV-vært:

”I sine aktuelle foredrag om livet i kulisserne og arbejdet som studievært og USA-korrespondent er Jesper Steinmetz både skarp og underholdende!

Jeg er ikke længere sikker på hans ’whereabouts’ for tiden. Det er ofte svært, at se (eller er det skjult?) om de statsansatte udenlands korrespondenter de facto rapporterer fra åstedet for det, de kritiserer, men hans had til det amerikanske valgresultat er intakt, så vidt jeg kan se og høre? Han hader præsident Donald Trump af et godt hjerte.

Hvorfor det er de dominerende, danske statsejede massemediers, dvs det tvangslicens betalte DR’s og det statsejede TV2’s mission at kritisere demokratiet i Amerika, er mig en gåde.

Jeg savner en forklaring på, at det kan være ”public service” at udbrede had til demokratiet i Amerika? Et af de ældste stadigt fungerende i verden. (Var det fordi vælgerne stemte på den forkerte dérovre sidste år?)

Det er åbenbart oplevet som en forpligtelse for det danske statsejede, tvangslicens betalte massemedie DR og det statsejede TV2, at deltage i de dominerende amerikanske massemediers hetz mod den stadig siddende, demokratisk valgte præsident?

Han står hele tiden – som en anden Kennedy? – for skud, ser man på de hadefulde og voldelige anti-Trump demoer, som medierne derovre bringer som Breaking News, selvom alle i dag ved, at de under valgkampen var arrangeret af DNC dvs det demokratiske partis kampagnefolk. De betalte demonstranterne for at protestere og betalte for deres bustransport, så de kunne overfalde både Trump-tilhængere og politiet, der beskyttede ham og deltagerne i valgmøderne. Det gør de stadig, så vidt jeg ved.

Trump er racist og valgt af Putin

Den skyldige for ”racisme” og hvad har du, er altid Donald Trump, der ifølge de amerikanske massemediers hetz desuden blev valgt ved et hemmeligt og landsforræderisk samarbejde med Rusland og Vladimir Putin.

Der kostede angiveligt Hillary Clinton valgsejren. Og det selvom hun ovenikøbet hemmeligt havde betalt et shit-konsulentfirma millioner af dollars for en “faked report” om Donald Trump valg kampagnens hemmelige samarbejde (”Collusion”) med satan selv, dvs Vladimir Putin i Rusland.

Pas på folketingspolitikerne! De aftaler snart hemmeligt et nyt medieforlig i nattens mulm og mørke!

Ellers hænger vi på tvangslicensen på 2500 kr årligt i al fremtid skjult på skattebilletten. Desværre med Dansk Folkepartis hjælp!

Og vi hænger på DR generaldirektør Maria Rørbye Rønns årlige løn på 3,5 mio kroner årligt og de andre næsten 4000 millioner årligt til DR’s medarbejdere i deres evige hvile i det røde kollektiv anno dazu mal.

Selvom licenshesten Jazz nu er hjemme igen og dens transport og ophold i USA er kontraktligt betalt med licensmidler af DR (eller måtte det som damage control fingeres, at korrespondenten selv betalte hjemtransporten af egen lomme?), så fortsætter jagten på den lovligt valgte amerikanske præsident.

Fremgangen i den amerikanske økonomi efter at Trump blev valgt får ikke de selvudnævnte skarprettere i de dominerende amerikanske massemedier til at ryste på hånden. Heller ikke deres trofaste allierede i de statsejede massemedier, DR og TV2.