MANIPULATIONEN OM TRUMP I TV2 SLÅR ALLE REKORDER

(Foto: Barack Hussein Obama)

TV 2’s bidrag til den amerikanske borgerkrig. De vil med en bølge af angreb sammen med de amerikanske medier have præsident Trump afsat.

Kommentar af Ivan Dybdal

Demokraterne og medierne i USA brugte sidste uge til at lyve for det amerikanske folk om et hidtil hemmeligt stemplet notat, som præsident Trump i fredags valgte at offentliggøre. Det er baseret på undersøgelser foretaget af et særligt nedsat senats udvalg til kulegravning af sagen om den ulovlige telefonaflytning af Trumps valgkampagne, og det er forfattet af formanden for udvalget Devin Nunes.

Demokraternes løgne*

Notatet er ifølge repræsentanter for det Demokratiske Parti fyldt med “klassificerede oplysninger” og ”at offentliggøre det, ville afsløre vores spionagemetoder“. Med “vores” mente de nok i virkeligheden ikke den amerikanske spionage ude i verden. De mente Obamas spionage mod Donald Trumps valgkampagne.

En tidligere advokat i det Hvide Hus, der angiveligt havde arbejdet dér med etik, hævdede, at Nunes notat ville underminere “den nationale sikkerhed“. På den landsdækkende tv-station MSNBC truede den demokratiske senator Chris Van Hollen med, at hvis notatet blev frigivet, ville FBI og justitsministeriet i fremtiden “nægte at dele oplysninger med senatet og repræsentanternes hus’ undersøgelses komitéer

Senator Cory Booker (dem.) hylede op om, at frigivelsen af notatet var “landsforræderisk” og at offentliggørelse måske kunne “afsløre kilder og metoder” og måske endda “true vore landsmænd i efterretningstjenesternes liv

Sandheden

Notatet er ikke forræderisk. Det afslører tværtimod det Demokratiske Partis ulovlige brug af efterretningstjenesterne til at svindle ved et valg og på den måde forsøge at overtrumfe vælgernes udtrykte vilje.

Nu slår manipulationen mod den amerikanske præsident Donald Trump i TV2 formidlet af Jesper Steinmetz alle rekorder.

Sandheden må ikke komme frem

Nej, skandalen – forstår man på Jesper Steinmetz – er ikke at DNC/Hillary Clinton hemmeligt fik lavet et løgne ’dossier’, der blev brugt til at spionere på Trumps valgkampagne bl.a ved telefon aflytning vha en hemmelig FISA domstols kendelse iværksat af daværende præsident Obama.

Nej, ifølge TV2 og Jesper Steinmetz er skandalen, at præsident Trump har besluttet at offentliggøre notatet, der er baseret på en undersøgelse foretaget af et senats undersøgelsesudvalg til at kulegrave sagen og forfattet af formanden for dette udvalg – mystificerende af TV 2 kaldt for efterretningskomitéen –  der har republikaneren Devin Nunes som formand.

Præsident Obama og Hillary Clinton spionerede i hemmelighed kriminelt mod deres politiske modstander

Derfor nedsatte senatets republikanske flertal dette udvalg for at finde sandheden om den ulovlige telefonaflytning af Trump under præsidentvalgkampen. En hemmelig aflytning, der blev iværksat af Demokraterne og hemmeligt udført af DNC/Hillary Clinton/Obama og FBI. Det var reelt grænsende til et statskup, det de sammen hemmeligt foretog.

Baggrunden

DNC/Hillary Clinton købte hemmeligt et shit-konsulentfirma til at udarbejde et ’dossier’ af løgne om Trumps påståede collusion med Rusland. En collusion, de mente, gjorde, at Hillary Clinton ikke blev præsident.

Efter Trump var valgt, blev løgne dossieret brugt af Demokraterne, som begrundelse for at udnævne en anden tidligere FBI-direktør, Robert S. Mueller III, som undersøger med en dommers rettigheder. Han skal nu bevise løgnene i det falske dossier og i hvert fald kaste så meget smuds på den lovligt valgte præsident, at han kan blive afsat ved en rigsretssag om landsforræderi.

Når demokraterne har fået afsat Trump, bliver vicepræsident Mike Pence automatisk præsident og at slå ham ved et kommende præsidentvalg anser de for at være ‘a piece of cake’!

Det statsejede TV 2 er dybt engageret i kampen for at få afsat præsident Trump. Det er derfor ikke det Demokratiske partis kriminelle sammensværgelse – som er en bananrepublik værdig ! – der ifølge TV2/Jesper Steinmetz er skandalen.

Nej, skandalen er – ifølge TV 2 – at Trump har besluttet, at sandheden om Demokraternes forfatningsstridige svindel skal offentliggøres!