NewSpeek

LYT TIL ANDREW TATE, DER HAR VALGT AT TAGE KAMPEN OP MOD DEN GLOBALISTISKE MAFIA

AndrewTate
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

I modsætning til så mange andre hepper jeg fortsat på Andrew Tate. Ja, han er konverteret til islam, og det er er der en grund til i min optik: Han vil gerne (over)leve.

NewSpeek har tidligere omtalt ham flere gange, jf. her og her og her. Sidstnævnte link bærer overskriften:

ANDREW TATE SKAL ELIMINERES – FORDI HAN LIGESOM JULIAN ASSANGE OG EDWARD SNOWDEN AFSLØRER DENNE VERDENS VIRKELIGE MAGTHAVERE

I første omgang har han overlevet et rumænsk fængsel, og fordi han igen og igen har understreget, at han ikke kunne drømme om at begå selvmord, har mafiaen endnu ikke kunnet lave en Jeffrey Epstein på ham – I ved ham sexforbryderen og pædofilirings-organisatoren, det lykkedes at begå ’selvmord’ i et topsikret, total-overvåget fængsel.

Andrew Tate er en meget farlig mand for the global banksters, fordi han fuldstændigt har forstået den dagsorden, the cabal har gang i – der bl.a. handler om at feminisere mænd og smadre den traditionelle kernefamilie, så kontrollen over de enkelte borgere kan styrkes skridt for skridt.

Han har også forstået, hvordan de statsbetalte og statskontrollerede hovedstrømsmedier fungerer, så da han for nyligt gav et interview til BBC, lagde han intervieweren ned. Hun kom med en skjult dagsorden – fuldstændigt som den gang Martin Krasnik forsøgte at slagte Lars Hedegaard i DR2-Deadline – men den slap the presstitute ikke af sted med.   

Nu er Andrew Tate så aktuel igen med et timelangt interview,

Andrew Tate PBD EXCLUSIVE INTERVIEW: Jail Life | BBC Reaction | Matrix | Religion | Future Plans

They want me to be quiet or lie.

They said they will destroy my life if I told the truth.

But I decided to trust God and confront The Matrix.

My first interview since incarceration is now live with PBD.

I need your prayers.

Watch to understand why: https://rumble.com/v2ts3cy-andrew-tate-pbd-exclusive-interview-jail-life-bbc-reaction-matrix-religion-.html 

***

Andrew Tate kommer ikke og redder os. Der ER ikke noget kavaleri! Der er kun os selv. Men han baner vejen for, at vi hver især kan gå til modstand.

Del artiklen her:
Exit mobile version