LOVHJEMMEL FOR TVANGSVACCINERING MED FARLIG VACCINE MOD CORONAVIRUS

Hospital
Del artiklen her:

Af Anders Bruun Laursen, pensioneret overlæge.

[Anders Bruun Laursen skriver således til en fælles bekendt: Jeg fik mine indlæg vedr. den fra golfkkrigssyndromet berygtede immunforstærker, squalen, og i 2014 om en af dens følgevirkninger, narkolepsi, optaget i Ugeskrift for Læger. Men denne gang blev mit nedenstående indlæg afvist: “Det er ikke vores prioritet!”]

Regeringens restriktive lovgivning synes helt ude af proportion

Regeringen har vedtaget en meget restriktiv lovgivning, der synes helt ude af proportion med farligheden af den coronavirus, som lovgivningen skal beskytte imod. Den hjemler mulighed for tvangsvaccinering ved frygt for overfyldte hospitaler. Men man kan frygte, at den potentielt kan gennemføres også for at “redde” samfundsøkonomien.

 

Nu brygges der med største hast vaccine sammen mod coronavirus. Der har ikke været tid til dyreforsøg i USA. Vaccine-koordinator CEPI har kontraheret med Glaxo-Smith-Kline (GSK) om levering af store mængder adjuvans/immunforstærker – squalen (1) – vel fordi der ikke er nok svækket antigen. Det er en gentagelse af svineinfluenza-skandalen 2009. Se nedenfor.

 

Der er nu en folkebevægelse, der prøver at indsamle 50.000 stemmer mod coronavirus-tvangsvaccinering (2) mhp. Folketingsbehandling igen. Jeg synes, der er god grund til at støtte den.

En Ekstrablads-opgørelse fra d. 19.03.20 viste, at 99% af “coronadødsfaldene” i Italien forekom hos folk, der i forvejen var meget syge. Der er forlydender om, at ALLE italienske corona-positive døde registreres som døde af i stedet for med coronavirus. Det samme gælder i USA (3) 

 

Videoer fra verdens sygehuse (4) viser, at de er gabende tomme – i stedet for overfyldte med medtagne patienter. Ikke desto mindre hører vi i medierne om overfyldte sygehuse og belastet personale.

Iflg. den engelske regerings National Statistics er dødstallet i 2020 lavere end normalt – og faldende (5) trods Englands lempelige coronapolitik!


D. 2. april 2020 er der ang. registreret 123 døde med coronavirus I Danmark. Hvor mange af disse i forvejen syge ville være døde uden coronavirus? I 2018 døde der 1644 af influenza iflg. Politiken. Det tog medierne sig ikke af!

Coronavirus dræber ikke iflg. lungelægen Wolfgang Wodarg

Mange fremtrædende internationale læger – f.eks. lungelægen dr. Wolfgang Wodarg (6), der under svineinfluenza-skandalen i 2009 var Europarådets sundhedsordførende, siger lige ud: Coronavirus dræber ikke. Det gør grundsygdommen. Han betegnede svineinfluenzaen som en af medicinens største skandaler. Og han mener det samme om corona-epidemien.

 

Wodarg finder, at man kun kan tale om corona-positive. Testen kan være positiv hos både syge og raske, der har haft forkølelsessygdomme.

 

Det, der gjorde H1N1-svineinfluenza-pandemien skandaløs var, at det trods mediehysteri var den mildeste influenza i mands minde – samt at Big Pharma pressede WHO til ændring af pandemidefinitionen midt i vadestedet. Derved trådte alle landes kontrakter om levering af vacciner til deres befolkninger ved pandemi i kraft – medførende store og helt unødvendige udgifter. Store mængder vaccine blev efterfølgende destrueret.

Den påduttede vaccine var en overtrædelse af medicinsk etik

Men den påduttede vaccine, GSKs Pandemrix, var en voldsom overtrædelse af al medicinsk etik og Nürnberg-kodex om informeret samtykke: Den indeholdt squalen/hajolie – en adjuvans/immunforstærker – der gjorde 25% af 1. Golfkrigs US-soldater, ude- og hjemmestationerede i samme omfang, syge med golfkrigsssyndromet, der prægedes af autoimmunsygdomme. Den eneste fællesnævner var miltbrandvaccine, som indeholdt squalen. Efter kongreshøring (7) forbød en US-ret brug af squalen i nogle år. Pandemrix blev trukket ud af EU-markedet (8). En dosis Pandemrix indeholdt 10.69 mikrogram squalen/0,5 ml (9). Dette svarer til 2.138.000 mikrogram squalen pr 1 milliard mikrogram vand – mens miltbrandvaccinen gennemsnitligt kun indeholdt 34,2 ppb (dele pr. milliard) squalen. (10). Enhver kan så selv dømme om betydningen af denne forskel.

Et studie påviste, at 95% af US-soldater med golfkrigssyndrom havde antistoffer mod squalen i blodet (11).

Vaccinerede unge og børn havde efterfølgende overhyppighed af narkolepsi (12) – pludselige søvnanfald – og squalen er stadig mistænkt som årsag. 716 israelske soldater har fået tilkendt erstatning for autoimminsygdomme efter miltbrandvaccination 1998-2004 – bl.a. skjoldbruskkirtelbetændelse (13).

Det første, der skete, var, at jeg fik influenza

Jeg fik år senere en GSK Fluad-vaccination mod sæsoninfluenza – med lige så meget squalen som i Pandemrix: Det første, der skete, var, at jeg fik influenza! År senere fik jeg skjoldbruskkirtelbetændelse med Basedow-sygdom i 3 mdr. med 2 anfald af hjerteflimmer.

Så den forudseende tyske regering lod sig selv vaccinere med Celvapan uden squalen – ligesom kampagnekoordinatoren, Paul Ehrlich Institut (14) – men beordrede squalenholdig Pandemrix til folket.

 

Dertil kommer, at Microsoft, Rockefeller Foundation og Vaccinealliancen GAVI har stiftet en ID2020 Alliance (15). Den har indgået aftale med Bangladesh´s regering om registrering af befolkningen dér gennem vaccinering med tilføjelse af en mikrochip (16).
Alliancens mål er at få verdens befolkning og dens bevægelser registreret centralt på denne måde.

********************************************************************

(1) https://www.gsk.com/en-gb/media/press-releases/cepi-and-gsk-announce-collaboration-to-strengthen-the-global-effort-to-develop-a-vaccine-for-the-2019-ncov-virus/

(2) https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04527

(3) https://youtu.be/_5wn1qs_bBk

(4) https://youtu.be/NXmKZ3k1Tdg

(5)https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/bulletins/deathsregisteredweeklyinenglandandwalesprovisional/weekending20march2020
(6) https://www.wodarg.com/
(7)https://web.archive.org/web/20170906032057/http://anthraxvaccine.blogspot.com/2007/07/testimony-of-meryl-nass-at-house.html
(8) https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/pandemrix

(9)https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/pandemrix-epar-product-information_en.pdf
(10) https://web.archive.org/web/20160316141632/http://www.mvrd.org/showpage.cfm?ID=69

(11) https://www.researchgate.net/publication/12674953_Antibodies_to_Squalene_in_Gulf_War_Syndrome
(12) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5104623/

(13) https://www.haaretz.com/.premium-state-pays-soldiers-in-anthrax-tests-1.5310364
(14) http://content.time.com/time/health/article/0,8599,1932366,00.html
(15) https://id2020.org/alliance
(16) https://www.pymnts.com/news/biometrics/2019/id2020-alliance-unveils-digital-id-program/

 

Del artiklen her: