NewSpeek

LIDT OM DE LEDERE, FOR HVEM ET MENNESKES LIV ER LIG EN VÆGGELUS

RichardBlack
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

[NewSpeek vælger for tredje gang at sætte fokus på Oberst Richard Black. Fordi interviewet med ham er så vigtigt som modvægt til den massive anti-russiske vinkling] 

***

Mike Billington fra Schiller Instituttet interviewer Col. Richard Black.

En kort præsentation af Richard Black da jeg formoder at ikke så mange kender ham. En mere udførlig beskrivelse får du i begyndelsen af ovennævnte interview:

Richard Black er en ærkepatriotisk amerikansk forhenværende ’colonel’, som tjente 31 år i det amerikanske militær, hvortil han frivilligt meldte sig som ganske ung. 

(Colonel er den mest privilegerede militære officersrang i det amerikanske ”marine corps” svarende til den danske officerstitel ”oberst”). 

Efter sin militære karriere gik Richard Black ind i politik. Han var i 8 år medlem af staten Virginias lovgivende forsamling (House of Delegates) og derefter medlem af Virginias senat fra 2012 til 2020. I en periode var han desuden ”criminal law expert” for Pentagon.

I interviewet beretter Black mere om sin militære karriere, der blandt andet førte ham – også som frivillig – til Vietnam-krigen, hvor han som helikopter-pilot blev skudt ned ikke mindre end 4 gange. 

Og hvad siger denne ærkeamerikanske patriot?
Og hvad siger så denne hædersmand og ærkeamerikanske patriot om Washington-magthavernes krigsførelse, om russernes krigsforbrydelser, om deres såkaldt ukrainske ”special operation”, om hvem der begyndte krigen i Syrien, et land hvis befolkning levede fredeligt, godt og lunt, men hvis ”hjem” på få år blev forvandlet til et hul under kolde murbrokker med sultedøden som eneste udsigt.

Om USA-magthavernes krigsførelse udtaler Black blandt andet dette: 

”Overalt (hvor USA fører eller påbegynder krige) ser du denne Machiavellistiske fremgangsmåde hvor vi anvender magt og vold helt uden nogle begrænsninger. Samtidig kontrollerer vi alle globale medier og det i en sådan grad, at vi stopper enhver diskussion om hvad der i virkeligheden foregår”.

(“Throughout you see this Machiavellian approach where we use unlimited force and violence. And at the same time we control the global media to where we erase all discussions of what’s truly happening”).

Satanisk ondskab

Hvad Richard Black redegør for om de amerikanske magthaveres fortrukne ”militære metoder”, kan jeg kun beskrive som satanisk ondskab. Men hør selv og måske kan du give mig et bedre ord, som dækker over helt bevidst og uden mindste anger at fryse og sulte en befolkning til døden?

Lad os tage ved lære af, hvad Richard Black har at berette. Forhåbentlig er han i stand til at ændre de vrangforestillinger, som du stadig måtte huse og give dig en ny forståelse for begivenhederne i Ukraine, som meget vel kan blive startskuddet til en ny verdenskrig, som meget hurtigt kan blive en atomkrig uden vej tilbage. 

Hvem skulle have troet det, men aldrig noget sted har der været et mere forunderligt eksempel på sandheden i Poul Henningsens ord (Man binder os på mund og hånd, men man ka’ ikke binde ånd) end det russiske folks genrejsning fra kommunist-undertrykkelse til fyldte nyrenoverede kirker.  

Vestens åndelige selvmord

Også Vestens åndelige selvmord har været planlagt og søgt gennemført de sidste mere end 100 år, men har endnu ikke nået sit mål.
Et nødvendigt førsteskridt for at komme ud af vores troldbundne tilstand er nødvendigvis, at vi genopdager, at vi faktisk består af mere end en fysisk krop. Vi har minsandten også en åndelig halvpart, selv om du ikke kan se og føle på den. Men det kan du jo heller ikke med en tanke ligegyldigt hvor ”stor” den er – vel?

Hør bare hvad Black siger om den russiske forvandling: 

De (det russiske folk) gik fra at være et officielt ateistisk land til at blive det allermest kristne land i Europa. Og ikke kun blev befolkningen den mest kristne blandt alle større europæiske lande, men regeringen selv støttede kirken og den kristne tro.”

(“They went from being an officially atheist country to where they become the most christianised major nation in Europe – by far – not only were the people the most christianised people in any major country in Europe but the government itself was very supportive of the church, of Christian faith”).

Som du kan forstå, har russisk ortodokse kristne ikke samme opfattelse som Vestens pladder-humanister, men ser det som deres pligt at forsvare deres land, deres kultur og befolkning – og ikke at gå til grunde som nogle sølle ofre for dem, der ønsker dem hen, hvor peberet gror.

Tro det eller ej, men der findes folk blandt eliten, som er overbeviste om, at netop de (ikke du) vil overleve en sådan atomkrig – den mest effektive og enkle metode til at reducere verdens-befolkningen med deres målsætning på 98%. 

Men det er en historie, som måske kan fortælles en anden gang….

Del artiklen her:
Exit mobile version