NewSpeek

LEO HOHMANN: ‘DE SENESTE NYHEDER ER SÅ BIZARRE, AT JEG FØLER DET SOM OM, JEG LEVER I EN ROMAN ELLER EN GYSER’

LeoHohmann
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger bringer NewSpeek to artikler af Leo Hohmann samt en perspektivering til den amerikanske satiriker og dramatiker CJ Hopkins. Det går stærkt nu for den globalistiske depopulations-agenda, rigtigt stærkt, og alt for mange er stadig ikke vågnet op.

***

Leo Hohmann

There are too many ‘Pigs in the Parlor’: Western civilization is sick and dying; is it too late for a deliverance? – LeoHohmann.com 

”Natalie Winters rapporterer, at den føderale regering allerede er begyndt at købe COVID-19-udstyr og indgå kontrakt med private konsulenter for at håndhæve pandemi-æra “sikkerhedsprotokoller.”

Nogle af disse kontrakter er planlagt til at begynde i september og oktober, og mange løber frem til 2028. Ja, du læste rigtigt, 2028.”

”Så den føderale regering, ledet af forsvarsministeriet, indgår kontrakt med private virksomheder om at vedtage frygtbaserede Covid-lockdowns 2.0. Dette er ren fascisme – store virksomheder, der arbejder sammen med store regeringer for at undertrykke folket. Men sådan fungerer teknokrati.

Teknokrati er meget anderledes end marxisme eller kommunisme. I en marxistisk stat har man statsligt ejerskab af produktionsmidlerne. Men i et teknokrati, som er den foretrukne model for selvbestaltede globalistiske eliter i World Economic Forum, Rockefeller Foundation, Gates Foundation, Club of Rome, FN osv., har du regeringer, der arbejder i offentlig-private partnerskaber (OPP’er) med store virksomheder for at skabe, bemande og håndhæve en altomfattende digital overvågningsstat.

Tænk på det som nazisme på globalt plan med adgang til moderne digital sporingsteknologi. De tror stadig på racehygiejne. Tror stadig, at de er bedre end resten af os. Tror stadig, at flokken af “ubrugelige spisere” skal aflives til en mere håndterbar størrelse.”  (PC-oversættelse)

***

”Den geniale forfatningsadvokat John Whitehead i et interview med CBN News.”

 What we learned from the first round of Covid hysteria: Will you be fooled again? – LeoHohmann.com

”Mens etablissementet forbereder sig på Covid-hysteri 2.0, lad os ikke glemme, hvad vi lærte ved at gennemleve den første version af denne grusomhed.

***

CJ Hopkins

CJ Hopkins has been given a choice of jail time or a fine for two tweets and a book cover – The Expose (expose-news.com)   

”I et nyt slag mod ytringsfriheden står den amerikanske satiriker og dramatiker C.J. Hopkins over for en juridisk straf i Tyskland, der kan sende ham i fængsel i 60 dage eller slå ham med en bøde på 3.600 euro.

Starten på dette juridiske virvar er forankret i Hopkins’ kritik af den tyske sundhedsminister og brugen af et næsten usynligt billede af et hagekors på en maske i en bog, alt sammen i et forsøg på at belyse den verdensomspændende reaktion på den globale pandemikrise.”

”Den 9. august skrev Hopkins på Substack Notes, at Berlins statsanklager, som efterforsker ham for at tweete omslaget til sin bog som ovenfor, nu officielt undersøger Pink Floyd-medstifter Roger Waters på “mistanke om hadforbrydelser” – for at udføre sange fra albummet ‘The Wall‘.”   (PC-oversættelse)

Del artiklen her:
Exit mobile version