NewSpeek

LAD OS HÅBE PROFESSOR SINGER VÅGNER OP, SÅ HANS ’ARGUMENTER’ SYNGER PÅ SIDSTE VERS

PeterSinger
Del artiklen her:

Af Flemming Møller. 

Jeg var ved at falde ned af stolen efter at have læst professor i bioetik Peter Singers kronik i Berlingske:  Derfor skal coronavaccination være obligatorisk.  

Han havde allerede været på banen d. 10. august i Dagbladet Information:  Vi påbyder sikkerhedsseler – derfor kan vi også påbyde vacciner. 

Da manden tydeligvis ikke har sat sig ind i, hvad de eksperimentelle nødgodkendte “vacciner” indeholder – jf. fx her:  Wonder-material graphene could be dangerous to humans and the environment – har han helt uvidenskabeligt og uden den mindste skam i livet tilladt sig at sammenligne krav om ’vaccination’ med krav om at benytte sikkerhedsseler i forbindelse med bilkørsel.

Hvis emnet ikke var så ekstremt alvorligt, ville man blot have reageret på professor Peter Singers vanvittige argumentation med et lårklaskende voldsomt grineanfald. 

At et menneske – professor eller ej – kan fremkomme med en så-langt-ude-i-skoven-argumentation skriger til himlen, i betragtning af al den evidens, der foreligger. 

Et af mange eksempler kan hentes hos den tidligere Pfizer-ansatte Karen Kingston, der har blæst i fløjten som whistleblower: 

Karen Kingston,BOMBSHELL: Pfizer Whistleblower Confirms Covid Injections are Poisonous Bioweapons . 

Det fuldstændigt barokke er, at Singer til trods for at have stået fadder til Det liv du kan redde åbenbart kan tage ganske let på de meget alvorlige oplysninger, der er kommet frem om de eksperimentelle nødgodkendte “vacciner”.

Lad os håbe, at professoren vågner op, så Singers vanvittige argumenter synger på sidste vers.

Del artiklen her:
Exit mobile version