NewSpeek

KRIGEN MOD DEN NYE AMERIKANSKE PRÆSIDENT, DONALD TRUMP

(Foto: Barack Hussein Obama)

Del artiklen her:

Kommentar af Ivan Dybdal

Det er svært at se, hvad det vil ende med, men det kan gå helt galt, er jeg bange for.

Er Donald Trump oppe imod Den Dybe State (the Deep State)? Det establishment, der ikke vil afgive magten uanset udfaldet af et demokratisk valg? Det må man frygte.  

Mange mener (som David Horowitz citeret nedenfor), at Trump regeringen er udsat for chikane fra det, man kalder the Deep State.

Den dybe stat er teorien om, at en række magtfulde personer i de offentlige institutioner ulovligt fører en politisk kamp i skjul imod højrefløjen og derfor ikke accepterer befolkningens demokratiske valg, hvis den ikke vælger en fra venstrefløjen.

Derfor kæmper de nu videre mod Donald Trump og lækker dokumenter eller uddrag af dokumenter, der kan bruges af CNN og de andre anti-Trump massemedier til at miskreditere ham og hans regering. I Danmark viderebringer medierne nærmest ukritisk denne miskreditering.

Læs også: ANMELDELSE: ”BIG AGENDA: PRESIDENT TRUMPS PLAN TO SAVE AMERICA”

Det bliver interessant at se, om Den Dybe Stat i USA med hjælp fra bl.a. efterretningstjenesternes ulovlige leaks til medierne kan få Donald Trump afsat som præsident?

Som nævnt i et glimrende Tom Wood radio interview med Philip Giraldi, en tidligere CIA officer, der har arbejdet i 20 år i Europa og Mellemøsten med indsamling af informationer til brug i terrorbekæmpelse, kan det desuden undre, hvem der betaler alle de bøller, der laver demonstrationer og voldelige optøjer for at få afsat Donald Trump som præsident?

David Horowitz beskriver præcist krigstilstanden. Her i uddrag i min oversættelse (Ivan Dybdal):

“Krigen mod TRUMP

Trump er ikke kun oppe imod ‘dårlige tabere”’ Han står over for en hær af sabotører, der er fanatisk indstillet på at ødelægge den valgte regering.

Som jeg forudså i min meget solgte bog om præsident Trumps plan om at redde Amerika, har Demokraterne og deres medskyldige medier erklæret total krig mod Trump i det Hvide Hus. Under dække af ‘modstand’ – som om Trump var leder af en besættelseshær snarere end en valgt præsident – har de sat sig for at ødelægge hans administration.

De er ikke kun ‘dårlige tabere’, som mange havde formodet, da deres hysteriske angreb på Trump, som en amerikansk Hitler, begyndte. De er en hær af sabotører opsat på at ødelægge den regering vælgerne foretrak. Deres general, Barack Obama, tilhører den forbenede venstrefløj. Han misbrugte præsidentembedet, da han var ved magten, og som ex-præsident fører han nu en krig for at vælte sin efterfølger.

Nu valget er overstået, er det Demokratiske Parti i hænderne på Bernie Sanders, Tom Perez, Keith Ellison – Barack Obamas radikale venstrefløj. Støttet af de korrupt medier, finansieret af den anti-amerikanske milliardær George Soros, pacet frem af den korrupte, forhenværende justitsminister, Loretta Lynch og i en hemmelig alliance med pressen, har venstrefløjen lanceret modbydelige og voldelige demonstrationer i gaderne, ond heksejagt i Kongressen forklædt som ‘confirmation hearings’ og selektive lækager af fortrolige data fra FBI og CIA, som allerede har krævet Trumps minister, General Michael Flynn som deres offer. Deres næste mål, justitsminister Jeff Sessions, er allerede i sigtekornet, og genstand for karaktermord udført af senatorerne Schumer, Warren, og andre Demokrater ved hjælp af de skandaløse medier.”

Del artiklen her:
Exit mobile version