NewSpeek

KORRUPTION? HILLARY CLINTON MISTER SIKKERHEDSGODKENDELSE

Del artiklen her:

Falleret præsidentkandidat Hillary Clinton efterforskes for kriminalitet og har fået fjernet sin sikkerhedsgodkendelse.

Mens danske medier skriver med store bogstaver hver eneste gang, der er bare tilnærmelsesvis – eller blot rygter – om dårligt nyt om Trump, så er de anderledes tavse omkring FBI’s efterforskning af Hillary Clinton.

Clinton har længe været i politiets søgelys for hendes brug af en privat og usikker emailadresse, da hun havde rollen som USA’s udenrigsminister. I samme periode modtog hendes private fond enorme millionbeløb fra russiske firmaer, der tilsyneladende ønskede at købe hendes magt. Helt specifikt var de russiske firmaer interesseret i Clintons godkendelse til at købe USA’s uran. Først efter, at den private Clinton Foundation havde modtaget gigantiske pengegaver, blåstemplede udenrigsminister Clinton russernes køb.

Putin’s Rusland ejer som konsekvens nu retten til 20 procent af USAs uran. Et strategisk vigtigt grundstof, der bruges til bl.a. atomvåben.

Mange spekulerer i, om Hillary Clinton brugte sin private emailserver til lyssky kommunikation om såkaldt “pay for play” – altså at man kunne købe hendes magt som udenrigsminister ved at donere til hendes private fond.

Nu viser det sig, at Hillary Clinton allerede tilbage i august 2018 mistede sin sikkerhedsgodkendelse. Det sker i forbindelse med FBI’s undersøgelser af emailskandalen. Udover rygter om korruption skal FBI også vurdere, om Clinton var så uforsigtig i sin omgang med statshemmeligheder på den usikre, private emailkonto, at det var kriminelt. Kvinden, som kunne have været USA’s præsident, er så utroværdig og muligvis kriminel, at hun ikke kan få adgang til statens hemmeligheder. Det fortæller en række amerikanske medier, herunder Fox News.

Fire andre personer, som har fået sikkerhedsgodkendelse af Hillary Clinton, har også fået fjernet deres sikkerhedsgodkendelse.

Læs også:

FBI EFTERFORSKER CLINTON FOR KORRUPTION

JURIST: CLINTON SVINDLEDE MED VALGET

“OBAMA OG CLINTON-PARRET UNDERSØGES FOR BESTIKKELSE OG SALG AF ATOMVÅBEN TIL RUSLAND, OG DANSKE MEDIER ER TAVSE SOM GRAVEN”

DOKUMENTAR “CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

LÆKKET GOOGLE-RAPPORT OPFORDRER TIL CENSUR: YTRINGSFRIHED ER DÅRLIGT FOR ØKONOMIEN OG DEMOKRATIET

Del artiklen her:
Exit mobile version