KOMMUNALVALG: KOMMUNER MED HALAL I BØRNEHAVEN TILTRÆKKER FLERE ISLAMISTER

Del artiklen her:

Når børnerige islamister skal finde ny bolig, vil kommuner der tager højde for religiøse særkrav være 1. prioritet.

Den kraftige stigning i bandekriminalitet og terrorrelaterede sigtelser har rod i de efterhånden mange muslimske parallelsamfund. Her hersker kulturer med et mere liberalt syn på brug af vold og trusler, og som er gennemsyret af radikale religiøse anskuelser, der blæser til kamp mod demokrati og vantro.

Ønsker man at modarbejde disse ting, kan det være en god idé at tænke over, hvor mange religiøse særhensyn ens kommune skal tage. Kommuner, der tager højde for shariaens love og traditioner, vil nemlig være særlig attraktive for børnerige islamister, der er ude for at finde ny bolig.

Det er svært at forestille sig, at islamister vil sende deres børn i en daginstitution eller skole, hvor der ikke serveres halalmad. Hvis kommunen omvendt har tradition for at betale en årlig eid-fest, give byggetilladelser til stormoskeer og kønsadskilt svømning i svømmehallen, ja, så kan man regne med, at antallet af bogstavtro tilhængere af Koranens voldelige og anti-demokratiske budskaber vil stige i området.

Hvor åben og tolerant skal din kommune være overfor den slags? Det har du mulighed for at være med til at bestemme d. 21. november til kommunalvalget.

Afstemning: Hvad er din holdning til religiøse særkrav i kommunen?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Del artiklen her: