KEJSER(IND)EN HAR IKKE NOGET TØJ PÅ – HAR MEDIERNE?

arcgis
Del artiklen her:

Af Peter Krogsten. 

Nu er nok vist snart nok, og når man vil slå dét fast, er tal dejlige. De har ingen følelser, og er de korrekte, er de umulige at argumentere imod. Tallene her er alle fra Statens Serum Institut, og det politiserer jo ikke.

Nu hvor vaccinen hyldes som mirakelkur, er det måske på tide at kigge lidt på fakta. 

Det er statistisk bevisbart at influenzaen, kaldet Covid-19, toppede 15/12 2020 med 4248 opdagede smittede på et døgn. Det var før de seneste restriktioner blev indført gældende til 17/1, og som nu er forlænget flere gange, mens tallene for smittede, indlagte og døde rasler ned. Det er også, før en eneste var blevet vaccineret. 

Den sidste uge har der været 1 smittet på Bornholm, hvor alt er lukket ned grundet frygt for smitte. Der er også stadig kun 60 af de 4,3 mio. danskere under 60 år, der er døde, og omkring 50 af dem døde reelt af noget andet. 10 døde under 60 år på et år uden at have de definerede 5-6 underliggende sygdomme, og det var grund nok til tab af social kontakt, ruin for kulturlivet, ruin for de små virksomheder, et tab i BNP på 5% og indespærring a la DDR. 

I alt døde 2260 smittede på et år i et land, hvor der ifølge Danmarks Statistik døde 54.645 i 2020. Gennemsnitsalderen for de døde er 82 år, og 83% havde alvorlige livstruende sygdomme, da de blev smittede med Corona. 

Seruminstituttets tal – uigendrivelige, upolitiske og let tilgængelige for enhver – når man altså lige finder ud af, at det her kryptiske link er Seruminstituttets overvågningsside: 

https://experience.arcgis.com/experience/aa41b29149f24e20a4007a0c4e13db1d

Den daglige CoronaAvis kl. 19
Medierne, især den daglige CoronaAvis kl. 19 på begge kanaler, svømmer over med, hvor mange der nu er vaccinerede. Epidemien gik ikke i sig selv, selvom den nøje fulgte en normal EPI-kurve, nej den gik i sig selv og vi opnåede flokimmunitet, fordi Mor Mette skaffede vaccinen til landet. Sådan lyder det i eventyr-udgaven.   

I begejstringen over, hvor mange der er vaccinerede, glemmer man, at de over 200.000, der har haft Covid-19, eller hvad det hedder i øjeblikket, også er vaccinerede. De er endda vaccineret med verdens bedste vaccine, der ovenikøbet er helt gratis og garanteret uden bivirkninger: De er vaccinerede med de antistoffer deres krop selv har dannet.

På et år er der testet 4.290.052, og man har fundet 204.299 smittede. De 4.085.753 testede, der IKKE var smittede, kan vel formodes at være immune, da vi jo får tudet ørerne fulde af, hvor smitsomt det er. Folk står 10 meter fra hinanden i køen i supermarkedet, og det er ret almindeligt at se folk alene i bilen med mundble på.

Lesotho, en stat i det sydlige Afrika, direkte udsat for den livsfarlige sydafrikanske version, har haft 212 døde af 2,1 mio. mennesker på et år. I Botswana lige nord for har man haft 202 døde blandt 2,4 mio. mennesker. I selve Sydafrika har der været rystende 49.000 døde på et år, men man glemmer at fortælle, at det er blandt over 59 mio. mennesker, og at mortaliteten så er 0,08%. Intet om gennemsnitsalderen, intet om blikbyerne, intet om hvor mange der reelt døde af noget andet. 

Hvorfor oplyser medierne ikke om tallene?
Samtlige tal er til rådighed fra troværdige kilder, så hvorfor oplyser medierne ikke noget om det?

Ser man på Seruminstituttets kurver, har vi helt tydeligt haft to selvstændige epidemier. Begge forløber efter en ganske normal EPI-kurve, som enhver ubehandlet epidemi følger. 

Hvorfor taler ingen om det, og om hvorfor det var nødvendigt at holde lukket hele sommeren? 

Vi ved godt, at Kejserinden alias Mette-Mor ikke har noget tøj på, men gælder det også for medierne?

Del artiklen her: