Kan du heller ikke stoppe med cigaretterne? Prøv en e-cigaret

Sponsoreret indhold

Hvor mange gange har du forsøgt dig med et rygestop? Hvis du er som alle andre rygere, taler vi nok om et utal af gange. De der morgener hvor du vågner op og kan mærke, at du dagen forinden har røget alt for mange cigaretter og søvndrukkent fortæller dig selv, at nu skal det altså være slut med smøgerne. Kan du genkende billedet? Så er det måske tid til at tage skeen i den anden hånd og gøre noget alvorligt ved det og anskaffe dig en e-cigaret.

En e-cigaret lige efter din smag

Med en e-cigaret kan du lynhurtigt komme tættere på dit mål om at blive røgfri. E-cigaretten fås i mange forskellige udgaver, men fælles for dem alle er, at du undgår at inhalere mange forskellige skadelige stoffer. Dertil kan du også få væske til e-cigaretten, som indeholder nikotin. Det holder abstinenserne væk.

 

Find dig en lækker e-cigaret og bliv røgfri på den smarte måde. Så vil du hurtigt opdage, at du sagtens kan undvære dine almindelige cigaretter eller i hvert fald kan skære kraftigt ned på forbruget af dem. Derudover sender du et langt federe signal til omverdenen, når du anvender en e-cigaret frem for en almindelig cigaret.

Bliv et sundere og rigere menneske

Det er skadeligt at ryge. Det er der ingen tvivl om. 9 ud af 10 tilfælde af lungekræft i Danmark er forårsaget af rygning, og i sidste ende vil den daglige dosis af smøger koste dig nogle år. Det er den ufravigelige sandhed, og hvor ubehagelig den end måtte lyde, bør du tage stilling til, om du fortsat vil ryge.

 

Vi lever i et frit land, og du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil ryge cigaretter. Men du skal være opmærksom på, at der faktisk er mange fordele at hente ved at dampe på en e-cigaret. Din kondition bliver hurtigt forbedret, og når den første rensning af lungerne er færdig, vil den irriterende hoste også forsvinde. Og du vil pludselig opdage, at du har flere penge mellem hænderne, hvilket absolut også er en motivationsfaktor i sig selv.