Kan det svare sig at vente til Black Friday med at købe?

Sponsoreret indhold

Et af årets største shopping dage er lige rundt hjørnet – nemlig Black Friday. Flere ekspertsider som bla. Black Friday Danmark siden er allerede nu i gang med at forberede sig til Black Friday som altid ligger på dagen efter den amerikanske Thanksgiving. I år er det fredag den 24. november.

På selve dagen ser man altid billeder af lange køer udenfor de største butikker, samt folk der kæmper om at få fat på de bedste tilbud. Og i Danmark er shopping dagen blevet større og større de sidste år.

Det er dog ikke sikkert at man altid kan spare mange penge på selve dagen. Statistikkerne og dataene er meget forskellige herom. F.eks. nævnte den britiske avis The Telegraph sidste år, at det ikke altid er sikkert at man kan spare så mange penge på selve Black Friday, som på så mange andre tilbudsperioder. Faktisk viste undersøgelsen at der var flere penge at spare, hvis man havde købt i løbet af det årlige sommerudsalg, i stedet for på Black Friday.

Omvendt viser en anden undersøgelse fra Time.com, at der kan være mange penge at spare på Black Friday for visse produkter. F.eks. argumenteres det for, at Black Friday er en god dag at forhandle omkring en ny bil, da der er mange bilforhandlere der gerne vil af med deres lager før slutningen på året.

Det er dermed vanskeligt at give et konkret svar på om det kan svare sig at handle på Black Friday dagen. Det kommer an på produktet man gerne vil købe. Det giver derfor god mening at undersøge priserne så tidlig som muligt, så man ved, om det er et godt eller dårligt tilbud på selve Black Friday dagen.