JURIDISK KØNSSKIFTE FOR BØRN NED TIL 10-12 ÅR? JA, DU LÆSTE RIGTIGT

PlaceToBook
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Kom til debatmøde i Trykkefrihedsselskabet tirsdag d. 16. november kl. 19 i Vartov, København, når du har sat dit X det rigtige sted ved kommunalvalget.  

Pt. trækker ’udviklingen’ i retning af, at børn ned til 10-årsalderen skal have lov til at skifte køn. Det er en såre interessant udvikling, der skriver sig ind i identitetspolitikkens systematiske forsøg på at opløse det binære køn – altså at verden ikke bare består af to køn, mænd og kvinder, men at kønnet flyder, og der er myriader af slagsen. 

DET ETISKE RÅD har diskuteret juridisk kønsskifte for børn, og 16 ud af rådets 17 medlemmer støtter juridisk kønsskifte for børn ned til en alder af 10-12 år, men meningerne er stærkt delte på spørgsmålet, og anbefalingen har mødt stor modstand. Bl.a. i to kronikker i Politiken (her og her – begge bag betalingsmur).  

Hvad har juridisk kønsskifte med ytringsfrihed, Trykkefrihedsselskabets eksistensberettigelse, at gøre? 

En hel del. Det handler nemlig om, at Det Etiske Råd lader til at basere sin udmelding om spørgsmålet på et begrænset forskningsgrundlag, da den forskning, der taler imod juridisk kønsskifte, er blevet udgrænset, ignoreret eller udskammet. 

Kan det have sin rigtighed? 

Det vil Trykkefrihedsselskabet gerne have afklaret. Derfor inviterer selskabet til et superaktuelt arrangement med et stærkt panel på 5 personer, der hver især repræsenterer forskellige positioner i debatten: 

Henrik Nannestad Jørgensen, medlem af Det Etiske Råd
Kåre Fog, biolog fra 2004 engageret i kønsdebatten
Susanne Branner Jespersen, sekretariatschef for LGBT+ Danmark
Søren Møller, medlem af Det Etiske Råd
Tobias Pultz, konsulent og debattør

Ordstyrer: Lone Nørgaard

Dato: Tirsdag 16. november 2021

Tid: Tirsdag d. 16. november kl. 19.00

Sted: Vartov, Store Sal, Farvergade 27, 1463 København K.

Entré: Medlem – 50,00 kr., ikke-medlem – 75,00 kr. 

Tilmelding til arrangementet her: https://place2book.com/da/sw2/sales/fisfcm45p3 

Del artiklen her: