NewSpeek

JOHN WHITEHEAD: ER AMERIKA ET VOKSENDE ’FJERDE RIGE’?

JohnWhitehead
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet nogle links af og om John Whitehead.

Følgeren har disse kommentarer:

”Artikel 1 herunder har rystet mig så helt og aldeles. Jeg kan ikke tro, at det står slemt til i USA, men John Whitehead må vide, hvad han skriver om. Jeg blev helt svimmel af at læse dette.

Har alt dette kunnet foregå og stadig foregå, uden at de informationer, som dem vi får her, er sluppet ud tidligere? Mange må have set det, mange må vide det, synes jeg.

Nu kan det da snart ikke blive mere uhyggeligt eller… ?

Artikel 2 bekræfter det dystopiske fremtidsscenarie bl.a. med de store beløb, der er brugt på indkøb af våben.

3 er et par ord fra Jerm Warfare, som han knyttede til sin tegning.

Artikel 1

John Whitehead makes his case for America as a rising ‘Fourth Reich’: FBI ‘Gestapo tactics’ bear hallmarks of that 1930s totalitarian regime – LeoHohmann.com  

”Hvis regeringens skjulte, skatteyderfinansierede ansættelse af nazister efter Anden Verdenskrig ikke var slem nok, vedtog amerikanske regeringsorganer – FBI, CIA og militæret – mange af Det Tredje Riges veludviklede polititaktikker og har brugt dem mod amerikanske borgere.

Sammenlign FBI’s vidtrækkende beføjelser til at overvåge, tilbageholde, forhøre, efterforske, retsforfølge, straffe, politi og generelt fungere som en lov for sig selv – beføjelser, der er vokset siden 9/11 og omdanner FBI til et mammut føderalt politi- og overvågningsagentur, der stort set fungerer som en magt for sig selv, uden for rækkevidde af etablerede love, domstolsafgørelser og lovgivningsmandater – med sine nazistiske kolleger,

Gestapo – og prøv så at overbevise dig selv om, at USA ikke er en totalitær politistat.”

[Her er overskrifter til nogle afsnit i artiklen]:

”Ligesom Gestapo har FBI enorme ressourcer, enorme efterforskningsbeføjelser og stor diskretion til at afgøre, hvem der er en fjende af staten.

Ligesom Gestapo spionerede på post og telefonopkald, har FBI-agenter carte blanche adgang til borgernes mest personlige oplysninger.

Ligesom Gestapos sofistikerede overvågningsprogrammer kan FBI’s spionagekapacitet dykke ned i amerikanernes mest intime detaljer (og også give det lokale politi mulighed for at gøre det).

Ligesom Gestapos magt til at gøre enhver til en fjende af staten, har FBI magt til at stemple enhver som en indenlandsk terrorist.

Ligesom Gestapo infiltrerede samfund for at spionere på de tyske borgere, infiltrerer FBI rutinemæssigt politiske og religiøse grupper såvel som virksomheder.

Ligesom Gestapo forenede og militariserede Tysklands politistyrker til en national politistyrke, er Amerikas politistyrker stort set blevet føderaliseret og omdannet til en national politistyrke.

Ligesom Gestapos hemmelige filer om politiske ledere blev brugt til at intimidere og tvinge, er FBI’s filer om enhver, der mistænkes for “anti-regerings” følelser, blevet misbrugt på samme måde.

Ligesom Gestapo udførte indfangningsoperationer, er FBI blevet en mester i kunsten at indfange.”

”Fra præsidenterne Clinton til Bush, så Obama til Trump og nu Biden er det, som om vi er blevet fanget i en tidssløjfe, tvunget til at genopleve det samme igen og igen: de samme angreb på vores frihedsrettigheder, den samme tilsidesættelse af retsstatsprincippet, den samme underdanighed over for den dybe stat og den samme korrupte, selviske regering, der kun eksisterer for at samle magt, berige sine aktionærer og sikre sin fortsatte dominans.

Kan det fjerde rige ske her?

Som jeg påpeger i min bog Battlefield America: The War on the American People og i dens fiktive modstykke The Erik Blair Diaries, sker det allerede lige for næsen af os.”

(PC-oversættelse)

Om John Whitehead

The Rutherford Institute: About John Whitehead

***

Artikel 2

Why is the IRS Buying .40-Caliber Submachine Guns? – LeoHohmann.com   

”IRS har øget sine indkøb af våben og ammunition endnu mere i løbet af de sidste to år og slugt næsten $ 700,000 i ammunition i begyndelsen af 2022. Dette massekøb fik repræsentanterne Matt Gaetz (R-FL) og Jeff Duncan (R-SC) til at indføre “Afvæbn IRS Act” for at forbyde IRS at købe ammunition.

Selvfølgelig var dette lovforslag dødt ved ankomsten, fordi Uniparty i Washington, som omfatter alle demokrater og et solidt flertal af republikanere, alle går ind for en militariseret føderal regering.
De hader amerikanere og repræsenterer ikke amerikanere. De er globalister, hvis troskab er til det militær-industrielle-biosikkerhedskompleks.

(…)

”Small Business Administration har også foretaget store indkøb af våben og ammunition. Health and Human Services har gjort det samme.

Forbereder den føderale regering sig på en total krig mod amerikanere, der skubber tilbage mod de regeringsmediegodkendte meddelelser om pandemier, vores engagement i evige udenlandske krige og andre globalistiske politikker?”

3. Jerm Warfare

Følgerkommentar:

På vej til at blive – endnu mere – ”blackpilled” af alle fakta i de to artikler læste jeg disse ord fra Jerm Warfare ledsaget af hans skønne tegning: 

“The ‘black pill’ is a term that refers to a worldview characterised by extreme pessimism or fatalism.

It suggests that certain negative outcomes in life are inevitable and beyond one’s control, leading to resignation or defeatism.

Obviously, death is a negative outcome beyond one’s control, so realising this isn’t a black pill.

Thinking that ‘the globalists are in control of everything and everybody’, however, is a black pill.

As a result, nihilism leads to a rejection of one’s moral compass and purpose.

It’s a bad place to be.

Waking up doesn’t only refer to knowing what’s going on. It also refers to seeing the sunrise.”

Del artiklen her:
Exit mobile version