JIHAD WATCH – MED ET BLIK PÅ PAVE FRANCIS’ BESØG I IRAK

RobertSpencer
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Det mest sandsynlige er, at hvis du er klikket ind på NewSpeek, så kender du også navnet Robert Spencer. Han er islamkritiker – en af de helt store nulevende – og så er han bestyrer af hjemmesiden Jihad Watch, hvor man kan abonnere gratis på det daglige nyhedsbrev. Jeg kan varmt anbefale hans bøger og hans arbejde. 

I parentes bemærket og som service-oplysning er det altid morsomt at slå en islamkritiker op på Wikipedia, der bryster sig at være et uafhængigt oplysningsforum. Man skal dog ikke skue hunden på hårene. Pr. definition defameres mennesker, der fx er kritiske over for FN’s klima-dagsorden, indvandring og den officielle corona-fortælling. Og altså islam-kritikere.  

I denne video stiller Robert Spencer skarp på Pave Francis’ besøg i Iraq. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der har problemer med den nuværende pave – af mange forskellige grunde – men som den katolske kirkes overhoved omgås han magtfulde personer – og udøver selv magt. Hvordan han prioriterer sine opgaver er derfor ikke uden interesse.  

Fx ville jeg ikke holde det imod ham, hvis kristenforfølgelserne i en stor del af verden kunne rykke højere op på hans dagsorden. 

Del artiklen her: