ISLAM OG FOLKESTYRE KAN IKKE FORENES

Christianity-vs-Islam
Del artiklen her:

Af Ruth Bering. 

[NewSpeek har indsat afsnit og mellemrubrikker for at lette læsningen på skærmen] 

GHETTOER: Så skal man atter i gang med at nedrive ghettoer i Danmark. I hvert fald ifølge omtale i både Norges og Sveriges medier. Ifølge Sverige flår danskerne ghettoer ned for at sprede indvandrerne og skabe en mere såkaldt “blandet befolkning”. (Fria Tider 18.6).

Det norske Document (18.7.) skriver: “Danskene vil rive ghettoene, multikulturen skal smøres ut over hele landet inden 2030. I Gellerupparken i Aarhus skal nesten 1000 boliger rives. På blokkene ser man protestene: “Nei til nedrivning!” “Vi flytter ikke!”.

Og det er ikke første gang, man river ghettoer ned for millioner af danske skatteyderkroner for at skabe en såkaldt blandet befolkning. Det er til grin og penge op af lommen for danskerne.

Hvornår lærer politikerne, at de behandler symptomer? 

Hvornår lærer politikerne, at de behandler symptomer, og at islam og demokrati aldrig kan forenes? De kan rive alle de ghettoer ned, de vil, igen og igen, men muslimer samles alligevel andre steder, da de ikke kan omgås de vantro. Blandede områder … eller sådan noget-agtigt…hvem tror på det?

Men så viser politikerne atter deres gode vilje til at “gøre noget”…som sædvanlig for andres penge. Som Reagan sagde: “De bruger penge som fulde sømænd, men fulde sømænd bruger deres egne penge.” Noget med 90 mia. kr. årligt er udgiften til fremmede, ifølge Finansministeriet (29.6.).

De muslimske ledere må gnide sig i hænderne over danske politikere, der betaler dem for at udbrede islam.

Mange svenskere flytter til Spanien 

Usikkerheden om forholdene i vort broderland Sverige, får nu mange svenskere til at flytte til Spanien, da der ikke er meget, der tyder på, at svenske politikere formår at vende udviklingen. Så da økonomisk velstående familier i Östermalm og Lidingö blev udsat for hjemmerøveri, var det nødvendigt med en plan B. (Snaphanen 18.7.)

I Sverige er islam den næststørste religion efter kristendommen, og man anslår, at der i i 2050 vil være 4,5 mio. muslimer i Sverige, hvis indvandringen fortsætter i samme takt. (Document 22.04.2018)

Islam trænger frem overalt i Europa

Så islam trænger frem overalt i Europa. På grund af islamiseringen, er der ikke meget tilbage i Bruxelles af den oprindelige by. (Gatestone 10.7.)

Men det er de europæiske politikere – ikke mindst Merkel i Tyskland – som sidder tilbage med aben, når de letsindigt lukker millioner af muslimer ind i Europa i den tro, at det går godt, men ikke ser den gradvise besættelse af de europæiske lande og deres oprindelige befolkning, og ikke mindst hvad det medfører af uroligheder af forskellig karakter.

Ej heller har de danske politikere vel taget højde for, at statsborgerskaber til fremmede medfører retten til at vælges til det danske Folketing og herfra arbejde for islams sag. Vi ser det i dag med partiet Frie Grønne, der ledes af muslimen Sikandar Siddique, der fra Folketingets talerstol udtalte, at står det til hans politik, vil islamiseringen af Danmark skride planmæssigt frem. (Den Korte Avis 1.2.).

Islam er ikke en religion som kristendommen 

For islam er ikke en religion som kristendommen eller den jødiske tro. 

Islam er en personkult, et komplet samfundssystem og også en tro, og alle tre komponenter anses for indstiftet af Allah.

Derfor kan en muslim ikke anerkende en samfundsorden, hvor sekulære love står over islamisk lov, som er Allahs vilje. Enhver imam vil åbent bekræfte, at man ikke kan være demokrat og samtidig troende muslim. Islam og folkestyre er uforenelige størrelser.

Men det ser ikke ud til at forstyrre danske politikeres nattesøvn, der rask væk uddeler statsborgerskaber til fremmede. Ifølge Berlingske Medier (6.9.2019) har 241.555 fremmede fået dansk statsborgerskab indenfor de seneste 35 år.

Langt størstedelen kommer fra ikkevestlige lande, og mere end halvdelen kommer fra afrikanske og mellemøstlige lande.

Og indvandringen fortsætter

Og indvandringen fortsætter. I følge befolkningstallet for 1. kvartal 2022 er antallet af indvandrere og efterkommere steget med 29.603 siden 1. kvartal 2021. Så selv om man ikke taler om det, fortsætter den med at stige eksplosivt. Inden valget lovede Mette Frederiksen med en stemme, der kunne flå sokkerne af Jakob Ellemann fuldt stop for at kunne søge asyl i Danmark. Efter valget kan det desværre alligevel ikke lade sig gøre. (b.dk 10.5.2019)

Kan man konkludere, at med hensyn til muslimsk indvandring til Europa, sejler det derudad. Hvordan ser her ud om 50 år?

Så, Gud bevare Danmark. Vore politikere gør det i hvert fald ikke, og de fleste medier er lige så politisk korrekte, som flertallet af venstreorienterede folketingsmedlemmer.

“Den pris, hæderlige mennesker betaler for deres politiske ligegyldighed, er uduelige ledere” (Platon).

(Artiklen har været bragt i Nordjyske d. 22. juli 2022) 

Del artiklen her: