ILDEVARSLENDE ADVARSEL FRA DR. CHARLES HOFFE: HJERTESVIGT SOM FØLGE AF mRNA-INJEKTIONER ”vil slå de fleste ihjel”

CharlesHoffe
Del artiklen her:

AF Erik Refner, senior.  

[Laura Lynn Tyler Thompson har lavet et længere interview med Dr. Charles Hoffe. I dette uddrag af samtalen stiller Hoffe skarpt på, hvordan de eksperimentelle vacciner fungerer og påvirker kroppen – Lone Nørgaard/LN]: 

***

Dr. Charles Hoffe: 

”Det mest alarmerende er, at nogle af vore kropsdele – såsom hjertet, hjernen, rygmarven og lungerne – ikke kan regenerere. Når vævet her beskadiges af blodpropper, er det beskadiget permanent.”

***

Hoffe siger videre [og NewSpeek opfordrer som sædvanligt til at lytte og dømme selv, for oversættelsen er IKKE helt præcis ord for ord, men forklarer hovedtrækkene i processen, der er indviklet for folk uden forudsætninger på området. Derfor er der heller ikke sat citationstegn omkring udtalelserne – LN]:

Kun 25 % af den injicerede ”vaccine” forbliver i armen
Vi ved nu, at kun 25% af den “vaccine”, som injiceres i et menneskes arm, faktisk også forbliver i armen. 

[Ved injektion med “normale” vacciner er dette netop tilfældet: De spreder sig ikke ud i kroppen, men bliver på stedet, hvor de bliver injiceret – normalt i overarmen – LN]. 

Videre forklarer Hoffe: De resterende 75% samles i lymfe-banerne og “fødes” helt bogstaveligt ind i blodcirkulationen, således at disse små “pakker” med mRNA –  i en enkelt dosis af Moderna-”vaccinen” findes forresten 40 billioner mRNA molekyler –  vel, disse små pakker er designede til at blive absorberet af dine celler, men det eneste sted, de kan absorberes, er omkring dine blodkar, og stedet, hvor de absorberes, er i kapillar-netværket – de absolut mindste blodkar, hvor blodstrømmen bliver langsom, og hvor disse gener derfor kan frigøres. 

Kroppen går så i gang med sit arbejde og fremstiller milliarder af covid-spike-proteiner. Hvert gen kan producere mange, mange covid-spike-proteiner. Kroppen indser nu, at disse er fremmede, hvorfor den laver antistof imod dem, hvormed du er beskyttet imod covid. Det er ideen.

Det er netop her problemet opstår
Men, siger dr. Hoffe, det er netop her problemet opstår. I en coronavirus er spike-proteinet en del af cellevæggen omkring selve virusset. Men nu findes spike-proteinet inde i dine kropsceller og ikke længere i virusset. De er blevet en del af cellevæggene i det vaskulære endotel. Det betyder, at de cellevægge, som omslutter dine blodbaner – som formodes at være glatte således at blodet kan flyde uhindret – nu har disse små spidse tingester stikkende ud af cellevæggene. 

Det er derfor uundgåeligt, at blodpropper bliver dannet, eftersom blodpladerne cirkulerer i dine blodkar, og formålet med blodplader er netop at identificere skader på blodkarrene og standse eventuelle blødninger. Når blodpladerne derfor pludselig støder på disse covid-spidser, er der ingen tvivl om, at blodstrømmen bliver blokeret, og der dannes blodpropper. 

(….) 

***

Dr. Hoffe har undersøgt sine egne mRNA-”vaccinerede” patienter og fundet, at 62% af dem havde disse mikroskopiske blodpropper. 

Dr. Hoffe afslutter med at sige, at denne tilstand resulterer i højt blodtryk i lungerne, eftersom blodet ikke kan strømme effektivt igennem dem, og at det desuden også påvirker hjertets højre side.
Mennesker med denne tilstand dør almindeligvis af hjertesvigt i løbet af meget få år. 

Disse injektioner er årsagen til kolossale skader, og vi har endnu kun set begyndelsen.

*** 

OBS: Der findes gode, ofte bedre og helt gratis alternativer til Google, Android, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Microsoft etc. etc. – så hvorfor fylde lommerne på dem, du er klar over, ikke vil dig det vel?

 

Del artiklen her: