HYLENDE SIRENER OG BIMLENDE KLOKKER I ÅRHUS

Ramadan
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.


Det lader til, at den socialdemokratiske borgmester [Jacob Bundsgaard] og hans byråd ingen respekt har over for kulturministeren og den socialdemokratiske regering. Skyldes det manglende kendskab til den såkaldte religion Islam, der har kostet flere menneskeliv end samtlige krige i verdenshistorien. Der har kostet undertrykkelse, terror, sult, nød og befolkninger, der er blevet holdt på et imbecilt udviklingstrin i Islams navn.

Nu skal skatteborgerne tåle bønneopkald gjaldende ud over byen, fordi en tåbelig borgmester tænker i stemmer og en lallegod præst har glemt sit præsteløfte, at tjene VORES Gud. Kun en udvej, smid borgmesteren ud, fyr Gjelleruppræsten, der naivt et par sekunder hiver i klokkerne under det støjforurenende hyleri. For desværre er I nok for dovne til en fredelig kæmpe demonstration? Så må I bruge stemmeboksene i Århus.


I øvrigt også denne oplysning fra en fasteekspert (mig): Ramadanens såkaldte “faste” har intet med faste at gøre. Faste er en 24/7 udrensning med vand, te, grøntsagssupper og fuldstændig ro i en uge.
Muslimerne spiser til de segner efter solnedgang. Så kan man sagtens holde sig madfri til næste solnedgang. Altså et ritual, ikke en faste.

Århus bør hurtigst muligt annullere tilladelsen til bønnekald i Ramadan-måneden, det vil nemlig udvikle sig til en mellemøstlig støjforurening i hele landet. Endelig er de fleste muslimer i Danmark sekulære og revnende ligeglade med bønneopkald. Det er imamerne, der skal sættes på plads af regeringen.

Kulturministeren havde givet muslimerne afslag på bønnekald, men stædige magtsyge imamer fik overtalt en svag borgmester, der kun tænker på at blive genvalgt.

Del artiklen her: