HVORNÅR KOMMER BORGERKRIGEN TIL DANMARK?

soldater
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Som tidligere omtalt har 20 franske generaler, 100 andre højtstående officerer og mere end 1000 soldater i en kommentar i tidsskriftet Valeurs Actuelles advaret om en forestående borgerkrig, hvis politikerne ikke griber håndfast ind. Underskriverne peger på tre hovedproblemer, der er ved at rive samfundet i stykker:

* En fanatisk “antiracisme”, som foragter Frankrigs traditioner og kultur – og dermed fremkalder en ulykkelig tilstand af had mellem grupper i samfundet.

* En islamisme, som laver forstæderne om til fremmede territorier, hvor den franske forfatning ikke længere gælder.

* En selvmorderisk dobbeltstandard, hvor samfundets voldsmagt bruges mod legitime demonstrationer, men ikke mod dem, der ødelægger og plyndrer.

Hvis politikerne ikke løser disse problemer, skriver indsenderne, “vil en borgerkrig en dag sætte en stopper for dette voksende kaos, og I vil få ansvaret for tusindvis af døde”.

Også Frankrigs tidligere forsvarschef advarede sidste år om en forestående borgerkrig.

Det er svært at opfatte budskabet som andet end et signal om, at dele af det franske militær vil støtte en militær indgriben, hvis problemerne ikke bliver løst ad politisk vej.

Jeg kan ikke mindes, at noget lignende er sket i Vesten i min levetid.

De franske soldaters opråb vil utvivlsomt blive bemærket blandt militærfolk i andre europæiske lande, der oplever de samme opløsningstendenser som Frankrig. Samtidig giver det ammunition til regeringerne i Polen, Ungarn og andre østeuropæiske lande, der har trodset EU’s krav om muslimsk masseindvandring og multikultur.

Måske er der tilmed danske øvrighedspersoner, som kan genkende billedet fra Frankrig.

https://www.document.no/…/franske-generaler-frankrike…/

Del artiklen her: