NewSpeek

HVORNÅR FÅR POLITIKERNE NOK AF POLITIETS ACCEPT AF VOLDELIGE AUTONOMES ANGREB PÅ YTRINGSFRIHEDEN?

Del artiklen her:

Gang på gang beslutter politiets ledelse, at fortalere for ytringsfrihed skal fjernes til fordel for voldelige venstreradikales voldelige gadeparlament. Hvor længe vil politikerne finde sig i det?

Forleden måtte formanden for Nye Borgerlige Pernille Vermund eskorteres væk af politi fra værtshuset Toga Vinstue i indre København. Årsagen var de tilsyneladende utrættelige og altid voldsparate autonome, der havde fået nys om, at den blonde partiformand var gæstebartender på stedet og derfor var strømmet til stedet fra deres skatteyderbetalte mødesteder for at true den enlige kvinde til tavshed eller det der er værre.

Pernille Vermund beskriver det således: “Jeg blev først forvirret, fordi jeg står og skænker fadøl, da en betjent hiver fat i mig og beder mig om at følge med ind i baglokalet af sikkerhedshensyn. Jeg ved ikke, hvad de autonome ville mig, men der var ret meget politi. Jeg så to rugbrød og nogle patruljevogne. Selvfølelig synes jeg da, at det er drøn irriterende, at der en flok unge mennesker, som ikke ved, hvordan de skal opføre sig. Og det er spild af ressourcer, at vi skal bruge krudt på mennesker, der ikke respekterer demokratiet, men blot er ude på at chikanere andre.”

Foreningen For Frihed, der demonstrerer for ytringsfrihed og imod den snigende islamisering af Danmark, kender også problemet. For Friheds tidligere leder, Nicolai Sennels, har i en åben klage til Københavns Politi beskrevet politiets absurde måde at håndtere voldelige venstreradikales angreb på ytrings- og forsamlingsfrihed:

“Politiets håndtering af vores mandagsdemonstrationer er en skandale. I stedet for at opløse og anholde den ulovlige, stenkastende moddemonstration – eller køre dem væk til registrering andetsted, så vi kan demonstrere trygt i fred imens – har politiet indtil videre to ud af fire gange valgt at afbryde vores lovlige, fredelige demonstration. Moddemonstranterne får lov at rende rundt midt på gaden og politiet gelejder vores demonstration For Frihed tværs gennem centrale lyskryds for at sikre os mod moddemonstranternes farlige angreb. Ja, det generer trafikken, men det er ikke vores skyld. Det er politiets valg at I vil lade kriminelle grupper (for det er hvad de er ifølge straffelovens §133 og §137) forstyrre trafikken og føre vores demonstration ud mellem cykler og biler.”

Hvor længe vil politikerne finde sig i, at politiets ledelse gang på gang lader grundlovssikrede rettigheder vige til fordel for voldelige grupperinger?

Dansk Folkeparti har tidligere overfor NewSpeek oplyst, at partiet ønsker at lukke de voldelige venstreradikale foreninger. Det sker med henvisning til Grundlovens § 78 stk. 2 og 3, som giver mulighed for at lukke foreninger, der virker ved vold. Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har dog indtil videre afvist opfordringen fra regeringens støtteparti.

Så i hvert fald foreløbigt må islamkritikere og støtter af ytringsfriheden berede sig på, at deres arrangementer og medlemmer fortsat kan blive angrebet uden at det får nogen synderlige konsekvenser for voldmændene.

Dårlig pædagogik overfor de forkælende og uopdragne autonome? Ja, det kan man vist roligt kalde det.

Del artiklen her:
Exit mobile version