NewSpeek

HVORFOR FORTÆLLER I OS IKKE SANDHEDEN?

Mark Ryder

Maleren hedder Mark Ryder. Et ældgammelt træ, der gennem flere hundrede år har glædet sig over at kunne leve på en nordisk jord, der gav frihed, lys og lyst til at vokse, er nu fortvivlet over at høre sandheden om sin fremtid fra en lille pige - som tør sige det, som I feje politikere lyver om.

Del artiklen her:

Af Peter Qvistgaard, direktør og journalist.

Hvorfor fortæller I os ikke sandheden om Danmarks uhyggelige forvandling, kære politikere?

I har skabt et system, der gør løgn til sandhed. Gentager I den tit nok, bliver den til sidst husket som det rigtige. For I tror, at den virkelige sandhed er ilde hørt. Men I skal vide, at vi hellere vil såres af sandheden end gøres lykkelige af løgnen. Hellere høre sandheden end leve i en illusion. Og bedre med et ærligt nej end et falsk ja.

For ingen løgne varer evigt. Til gengæld er sandheden og fornuften sjældent uvenner – uagtet, at sandheden er uforskammet.

Danmark er i krig
Jeres spindoktorer anbefaler jer, at det er bedre at fortælle en løgn fremfor at være kedelig. Og dem, der ikke tror på en løgn, er ikke værd at fortælle noget. Men vi andre ved, at fornuft modsvarer det religiøse, fremmede samfund, som alle I politikere åbenbart drømmer om.

Danmark er i krig, og derfor er sandheden det første offer. Men jer politikere, der hvisker, lyver – og truer os, skal vide, at vi andre ved, at sandheden først bliver latterliggjort af jer. Herefter modarbejder I den, og gør os frihedskæmpere til pariaer, spedalske og udstødte. Men I bør indse, at til sidst vil vor sandhed blive accepteret som den helt indlysende. For ingen dansk kvinde bør være sin egen mand underlegen – blot fordi I har valgt at hylde en fremmed, kvindeundertrykkende bevægelse.


Jeres statistikker er en stor løgn
I øvrigt kender vi alt til jeres manipulation om antallet af indvandrere. For jeres statistikker er én stor løgn, der består af små, sporadiske sandheder. Men I tror på dem, for I har selv manipuleret tallene.

Til jeres ros skal I vide, at vi alle ved, at I er beskedne mennesker, som sandelig også har meget at være beskedne over. Men uagtet, at I bukker jer for de mørke, vil I fra dem kun mødes af de samme løgne som dem, I bildte os andre ind.

Det kaldes Karma.

Del artiklen her:
Exit mobile version