HVORDAN FÅ TILLIDEN TILBAGE TIL DET POLITISKE SYSTEM EFTER STATSMINISTERIETS PRESSEMØDE D. 8. 11?

TVavisen
Del artiklen her:

Af Flemming Møller. 

Jeg ved ikke, hvordan man nogensinde skal kunne få tilliden tilbage det politiske system efter at have set Statsministeriets pressemøde den 8. november 2021. 

Her antydede Statsminister Mette Frederiksen MEGET tydeligt mellem linjerne, at hvis ikke flere af de ikke-vaccinerede lod sig vaccinere, ville der komme andre boller på suppen fremadrettet. Hvem ved – måske tvangsvaccinere?

I TV-avisen efter pressemødet lod Statsmisteren ikke offentligheden være i tvivl om, hvor stolen skulle stå. 

Noget af det meste barokke og derfor smertefulde var at bevidne, at chefen for landets øverste sundhedsmyndighed. Sundhedsstyrelsen, i form af indpiskeren og fantasten Søren Brostrøm på værst tænkelige måde lod hånt om utallige internationalt anerkendte videnskabsfolk inden for vira og vacciner. 

Her skal blot nævnes to ud af en lang række.  

  1. Professor Luc Antoine Montagnier

Professor Luc Antoine Montagnier, som i begyndelsen af 1980’erne påviste HIV virusset og for denne opdagelse i 2008 modtog Nobelprisen.  Han har ved flere lejligheder under Corona-krisen stålfast udtalt, at det er vaccinerne, der skaber de nye og mere aggressive varianter hos de vaccinerede. Hvilke efterfølgende medfører langt mere udfordrende sygdomstilfælde og sågar død: 

Nobel prize winner prof. Dr. Luc Montagnier – covid vaccines are creating the variants and deaths

  1. Dr.Ph.d. Geert Vanden Bossche 

Dr. Ph.d. Geert Vanden Bossche er en af verdens førende eksperter i vacciner, qua hans store arbejde med sådanne gennem mange år. Manden er stor fortaler for vacciner i almindelighed, men advarer alligevel stærkt mod de nødgodkendte eksperimentelle “vacciner” fra henholdsvis Pfizer-BioNTech og Moderna. Disse er IKKE er vacciner, men derimod baseret på en genterapi-teknologi, som oprindeligt var tiltænkt eksperimentel cancerbehandling Vaccine Expert Geert Vanden Bossche – urgent call to WHO: time to switch gears. 

Det interessante er, at fødselslægen uden særlig erfaring inden for infektionsmedicin, Søren Brostrøm, på pressemødet i Statsministeriet sagde NØJAGTIGT det modsatte af henholdsvis professor Luc Antoine Montagnier og Dr. Ph.d. Geert Vanden Bossche. Til trods for at de to ene og alene har beskæftiget sig med infektionsmedicin og vacciner.

Historien bliver ikke mindre vanvittig af, at corona nu altså ikke mere er en personkritisk sygdom, men derimod en såkaldt samfundskritisk sygdom. Hvilket lægen og journalisten Peter Qvortrup Geisling meget præcist forklarede i TV avisen efter pressemødet. 

Konklusionen er derfor, at trods international forskning viser, at det er de vaccinerede, der frembringer corona-varianterne, forsøgte Statsminister Mette Frederiksen, Sundhedsminister Magnus Heunicke, chefen for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og direktør på Statens Serum Institut Henrik Ullum at fremkomme med nøjagtig modsatte fortælling, nemlig at det er de u-vaccinerede der smitter de vaccinerede. Hvorfor disse er egoistiske, da de ikke udviser samfundsansvar for fællesskabet.

Tingenes tilstand i Danmark er nu blevet så demokratisk bekymrende, at man nogle gange er nødt til at nive sig selv i armen, for at finde ud af om man ikke er midt i mareridt? 

Del artiklen her: