NewSpeek

HVIS MACRON ER UDE PÅ LARM I GADEN, SKAL HAN FÅ DET

Macron
Del artiklen her:

Af Patrick Jardin – uddrag oversat af Bitten-Kirsti Nielsen. [NewSpeek har indsat en mellemrubrik]

Mandag aften talte Macron i tv for tusinder af franskmænd, men Jardin nævner, at han hverken så eller hørte udsendelsen. “Når han [Macron] taler, skal man helt systematisk vende det, han siger, 180o. Selv ansigtet på klovnen, kan jeg ikke holde ud” skriver Jardin. “Han siger så meget vrøvl, og så får vi kun det at vide, som pressen vil afsløre, og det vil sige INTET denne gang!”

Det eneste, som har ændret sig siden Macrons sidste tale til folket, er, at journalisterne efter hans seneste optræden rundspurgte folk på gaden. “Endelig, men desværre for sent er franskmændene blevet enige. Denne fyr har intet forstået”.

Han har nu i flere måneder forsøgt at få vedtaget sin pensionsreform, som 70% af franskmændene ikke vil have, og der er demonstrationer med voldsom ballade hver uge.

Det halve Frankrig er på gaden, og “dette forstyrrede menneske med sit sminkede ansigt kommer og fortæller os, at han er bevidst om demonstrationerne, men er klar til at tage imod alle, der vil samme vej (dvs. ingen) dagen efter sin forkyndelse af denne slyngellov, som han har lavet om natten”.

For det første blæser han på alle. Så laver han en ulige og dum lov, som sætter det halve Frankrig på gaden, og som han ikke har flertal for. Han fik loven igennem ved at anvende paragraf 49/3* i den franske grundlov, som den “ægte demokrat” han er (…)

Så kundgør han loven og melder ud, at han nu er klar til at modtage fagforeningerne dagen efter lovens vedtagelse. “Det er at spytte på folk”, mener forfatteren. Macron har forsøgt at berolige folk ved at meddele, at han godt vidste, at folket brokkede sig, men mod alle odds ville han alligevel sætte fart i reformerne og bruge 100 dage på at nå det hele. “Han risikerer snarere – og det ville tjene Frankrig – at blive smidt ud af de samme fjolser, som har valgt ham ind, for selv de har langt om længe forstået, hvad det er for noget bras, han har lavet!”

På et tidspunkt havde han overvejet at lave en lov om indvandringen, men det glemte han hurtigt af skræk for at opflamme forstæderne. Det ville næppe heller have ændret på noget som helst. De, som sandsynligvis ville ytre sig denne gang, ville ikke være diverse narkohandlere eller dealere, men talrige mennesker, som lever illegalt i Frankrig, og som foretrækker at leve i fred uden forstyrrelser fra naboer med narkohandel og skyderier fra rodeo-kørende på motorcykler eller i biler med deres skydevåben. Disse illegale har nu også fået nok af uroen og er på randen til at bryde op.

Sådan ser det ud efter 45 års slaphed
Sådan ser det ud efter 45 års slaphed, og det er på høje tid at sætte en stopper for dette rod. Men ingen skal regne med hverken Darmanin eller Macron, for når de favoriserer den massive indvandring, er det dem og kun dem – sammen med Dupond-Moretti – der [for tiden] står i spidsen for den hyper slappe lovgivning, som fremmer dette “bullshit” generelt!

“Men eftersom politikerne ønsker dette rod, burde man give dem en stor hjælpende hånd, og jeg ved, hvordan man gør”, siger Jardin. “Så kan hele verden se, hvad Frankrig er blevet til. Hvorfor ikke skabe en kæmpe ballade, der forhindrer dem i at organisere OL? I øvrigt vil dette OL gøre en ende på fransk økonomi. Så derfor bør vi forhindre disse bastarder i at fortrænge de mange indvandrere, som de lukker ind i landet – i vores smukke land”, foreslår Jardin. (…)

Han vil nu tage til Saint-Brevin for at støtte beboerne der (…)

***

*49/3 er en paragraf i den franske grundlov også kaldet fremprovokeret censur:

For at få en tekst vedtaget uden afstemning i Nationalforsamlingen kan premierministeren forpligte regeringen til at tage ansvar for teksten ved at aktivere paragraf 49.3 i forfatningen.
Lovforslaget anses herefter for vedtaget, medmindre et mistillidsvotum er fremsat inden for 24 timer og underskrevet af mindst en tiendedel af medlemmerne af Nationalforsamlingen.

***

Kilde: https://ripostelaique.com/puisque-macron-cherche-le-bordel-il-va-le-trouver.html

Del artiklen her:
Exit mobile version