HVEM VINDER PRISEN SOM NAR?

CommonGround
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg bliver med jævne mellemrum beskyldt for at være konspirations-teoretiker, hvad det så lige betyder? Min vurdering er, at det er mig der bliver konspireret mod af the global banksters, Klaus Schwab & hans onde yngel m.fl.
Dokumentationen er massiv. 

Men med de emner, jeg har rodet med de seneste 2½ år, har jeg da også fingrene i alt det, der bliver rubriceret som kontroversielt af de statskontrollerede medier og mainstream: Covid-fortællingen, klima-alarmisme-fortællingen, stedfortræderkrigen i Ukraine, ESG kædet sammen med FN Agenda 2030, opgør med woke-bevægelsen, herunder MeToo-terrorbevægelsen, teaterdemokratiet og en stigende trussel mod ytringsfriheden.**

Tungt er det, men som en veninde, Helene Juul Hansen, sagde forleden, da vi vendte nogle af de pt uopslidelige ’kontroversielle’ emner: 

”Hellere tilbringe en aften med en person, der tror, at jorden er flad, end med én, der tror på corona-fortællingen!”   

Tja, hvem af de to personer vinder prisen som nar? 

***

** Jf. dette læserbrev i Nordjyske d. 24.11.22. Pt det ENESTE mainstreammedie, der åbner spalterne for en ordentlig debat:  

Så er det ud

Folkeuniversitetet har fyret Ruslands-kenderen Jens Jørgen Nielsen.  Folkeuniversitetets bestyrelsesformand, Jakob Skovgaard-Petersen angiver som begrundelse for, at JJN ikke får fornyet sin kontrakt, at man fra bestyrelsens side har fundet hans forfatterskab ”stærkt tendentiøst”, og at flere undervisere har forladt Folkeuniversitetet i protest mod ham. 

Det er rent Berufsverbot. Har man en anden holdning – og historikere strides som bekendt om fortolkninger med afsæt i kilder og data – end den på bjerget om fx klima, corona og islam-som-fredens-religion, ja så er det ud. I denne omgang var det så den forkerte position i forhold til Rusland-Ukraine-konflikten, der gjorde udslaget. Sørgeligt, men sandt. 

Del artiklen her: