HVEM VILLE DU SATSE DINE SPAREPENGE PÅ: EN DANSK STATSMINISTER ELLER EN FRANSK VIROLOG OG NOBELPRISVINDER?

Montagnier
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior

Vel, spørger du mig, vil jeg satse både hus og liv på ham franskmanden. Men hvad med dig?

På en række spørgsmål fra Renee Nal, journalist og dokumentarfilminstruktør, kom virologen og Nobelprisvinderen professor Luc Montagnier bl.a. med følgende udtalelser vedr. vaccinationsprogrammet:

”Det er en enorm fejltagelse, er det ikke? Det er en videnskabelig såvel som medicinsk fejl. Det er en uacceptabel fejltagelse. Historiebøgerne vil vise det, fordi det er vaccinationen, der skaber varianterne. 

De nye varianter er et produkt og et resultat af vaccinationen. Du ser det samme i alle lande: Kurven for vaccination bliver fulgt af kurven for dødsfald.

Epidemiologer ved det, men de tier om fænomenet, kendt som “Antibody-Dependent Enhancement” (ADE).

Det er antistofferne som bliver produceret af virussen, der gør det muligt for en infektion at blive stærkere.”

Skal vi tro franskmanden? 

Skal vi tro franskmanden – og hvorfor ikke, for han er ikke alene om denne konklusion – så findes der nu millioner af corona-vaccinerede mennesker overalt i verden, der vandrer rundt som små corona-virus-variant-fabrikanter af en virus, der ikke findes noget middel imod. 

Hjerteligt tillykke, kære politikere, med en totalt forfejlet – for ikke at sige dumme-uvidende politik – til at bekæmpe en ikke-pandemi som ethvert menneske med et nogenlunde fungerende immunforsvar overhovedet ikke ville have bemærket.

Se interviewet her (fransk) eller en engelsk omtale af historien her. 

Del artiklen her: