HVEM PASSER PÅ DANMARK?

Mermaid
Del artiklen her:

Af Ruth Bering

Hvad sker der i mit gamle land. En ven af mig blev første dag i valgkampen vækket kl.6.30 om morgenen den 8. maj af seks granvoksne betjente. I håndjern blev han ført til Bellahøj, hvor han nægtede sig skyldig i at have delt en video, som enhver kunne dele, hvis de gad. Hans computere beslaglagde de, og han har endnu ikke fået dem tilbage. Seks betjente om en enkelt person i seks timer!! Nu be´r jeg Dem! Og der er mere end 1.000 uopklarede voldssager, som ikke er efterforsket. (TV2 14.05.2019) Havde justitsminister Pape måske fået et nervøst sammenbrud op til valget ?

Og der er nok i dagens Danmark, man kan undre sig over, dog ikke at køen er lang for at komme ned i det forjættede og pekuniært givende EU-parlament, hvor formanden hver dag siges at sejle op ad åen. For her sidder man ikke på pengepungen.

Skattefrie blyantspenge

Skattefrie blyantspenge på 32.850 pr. måned = årligt 394.200 kr. Og når der er 751 medlemmer i Parlamentet, så bliver det, lad os se…, den nette sum af 296 millioner kroner årligt for disse skriveredskaber! Og hold dem fast: Visse personer trængte alligevel til en slant mere.  “Diæt-John” Iversen fra S, der skrev sig på mødelister, vel vidende, at han ikke agtede at deltage i møderne. Hvad skal man mene, når man selv er vokset op i trange kår. Det virker ret overvældende, eller hvad kaldes det med et pænt ord?

Tak for det, Rasmus Paludan

Men oplivende øjeblikket er der dog. Som et interview i TV2NEWS 30. maj, der efterlod studieværten Charlotte Beder bleg og lettere rystet. Og tak for det, Rasmus Paludan! Stil endelig flere spørgsmål. For Paludan ved noget om islam, som medierne kunne lære af, men se, om de gider. Det strider vel mod mangfoldighedens høje prioritet i nyhedsdækningen i de indre gemakker hos den fjerde statsmagt. Her fortæller man kun, hvad vi har godt af at høre. Ikke hvad vi kunne gå i udbrud over, hvorfor det siges, at partilederne af deres spindoktorer er blevet frarådet at diskutere med Paludan. Det kunne ellers være interessant at overvære, men nogen kunne måske slå sig på virkeligheden.

For Paludan er et symptom på årtiers fejlagtige indvandringspolitik, som man “må forsøge at inddæmme, hvorfor man er nødt til at vælge politikere, som er villige til at standse de problemer, tildelingen af opholdstilladelser og statsborgerskaber har skabt, for den almindelige befolkning…. skønt vi hidtil har haft endog meget svært ved at gøre netop dette – og tilmed sidste gang (2015) stemte nokkefår som Lars Løkke, Søren Pape og Anders Samuelsen i regering.”  (Jalving JP 6.05.2019). Så er det sagt. 

Valgkampens største hemmelighed

Men så er der valgkampens største hemmelighed. Nu er det ude… at under Løkke er der kommet 56.000 flere muslimer til Danmark. (Jalving JP 13.05.2019)  Alene tandlægebehandling for indvandrere udgjorde fra 2016-2018 404 millioner kroner (JV 3.05.2019). Og avisen har ret, når den tilføjer, at “det er absurd, at personer, som kommer rejsende hertil og aldrig har ydet – eller kommer til at yde noget for det danske samfund – kan modtage dyre ydelser gratis.”  Er der i øvrigt noget, der er gratis ?? 

Så de…. der tror på et opgør mod den stigende ulighed…. “Glem det”, siger Niels Lillelund (JP 24.03 2019). “Danske hænder er ikke knyttede i oprør, arbejdsomhed eller vilje, danske hænder er fremstrakt forlangende til hver en tid…..”  

Og tror man, at pavens viden er up-to-date, kan man godt tro om. Guds repræsentant på jorden, Hans Hellighed Pave Frans, mener, at Sverige er et forbillede, hvad angår succesfuld immigration. (Breitbart 29.05.2019)  Det skal dog tilføjes, at Pavens udtalelser fortaber sig i 40 år gamle oplevelser fra Latinamerika, hvorfra han stammer. Her modtog man dengang indvandrere fra Sydamerika, formentlig katolikker, hvilket ikke kan sammenlignes med nutidens muslimske masseindvandring til Europa herunder Sverige.

Er der lys forude?

Er der lys forude for at stoppe indvandring til Europa? Det skal man ikke regne med. Det store befolkningspres i Afrika betyder, at kriminelle fra Afrika strømmer til, og vil blive en del af vores virkelighed (DKA 26.02.2019), hvortil skal føjes, at FN-medlemslandene mener, at migration er en menneskerettighed. Ja, FN’s medlemslande forventes ikke kun at åbne deres grænser for hele verdens migranter; de skal også hjælpe dem med at vælge deres fremtidige land ved at give dem udførlig information om hvert enkelt land, som de måtte ønske at bosætte sig i. (24NYT 25.11.2018) Det er da service !  

Og EU skal man ikke vente bremser indvandringen. Tværtimod. Som forfatteren Michel Houellebecq udtrykker det (KD 7.02.2019):

“I den vestlige verden har Europa valgt en meget speciel form for selvmord, som indebærer at myrde de nationer, Europa består af (….) Og den skyldige bag dette mord er ikke så vanskelige at udpege: Den Europæiske Union.”


Men som Steve Bannon udtrykker det i Weekendavisen for nylig: “Jeg går ind for et nationernes Europa med frie, uafhængige nationer, der samarbejder uden overnationale regler, uden et regime af ansigtsløse bureaukrater og Junckere i Bruxelles (…).”

(Artiklen har været trykt lettere redigeret i Nordjyske d. 4.6.19)

Del artiklen her: