NewSpeek

HVAD SKETE DER EGENTLIGT PÅ CAPITOL HILL?

washington-dc
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har valgt at linke til en artikel, der giver et lidt mere nuanceret syn på, hvad der egentligt skete på Capitol Hill. 

Og her er et læserbrev, som jeg i skrivende stund ikke ved, om det bliver optaget? 

Hvor er graverjournalistikken blevet af? 

Er der overhovedet ingen graverjournalister tilbage i Danmark? Bortset fra dem, der får Cavlingprisen på sager, der med usvigelig sikkerhed trækker i venstreorienteret og socialistisk retning? Journalister med ’de rigtige meninger’, såsom Trump er idiot, og kapitalister – og minkavlere – er nogle svin? Hvis standen ikke havde udviklet sig til at blive så læsterlig udygtig, bl.a. pga. rød stues hjernevask i løbet af den lange vej igennem (uddannelses)institutionerne, ville den fx være optaget af at analysere, hvad der reelt foregår i USA frem for at bruge CNN, Washington Post og New York Times som kilder. Og DR og TV2news ville skrotte the usual suspects-’eksperter’, som lirer anti-Trump-svar af trukket i en automat.   

Her er en bunden opgave for en dygtig journalist med integritet? Hvad er forbindelsen mellem mangemilliardæren George Soros og den fascistiske bevægelse ANTIFA & Black Lives Matter? 

Og var der plantede sabotører fra ANTIFA blandt de personer, der trængte ind i Kongressen? 

Del artiklen her:
Exit mobile version