NewSpeek

HVAD KAN VERDEN FORVENTE EFTER DET ENGELSKE ‘TRONSKIFTE’?

UnionJack
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Vi ved, at Englands nye statsminister lyder navnet Liz Truss. Vi ved også, at hun i mange år har været en fremtrædende person i engelsk politik, sidst som udenrigsminister i den afgåede Boris Johnson-regering.

Med valget af Liz Truss (ikke at forveksle med det helt modsatte ”Trust”) synes de traditionsbundne englændere at følge den gængse linje: Sæt den første og bedste klovn i regeringssædet. 

Et af Trussens klovnenumre var for mindre end et år siden at forveksle Sortehavet med Østersøen – eller var det vice-versa? Tilsyneladende er det britiske skolevæsen ligeså elendigt som både det amerikanske og svenske til sammen.

Inden ikke-Trusten som lovet indleder en atomkrig imod Rusland, kan vi håbe på, at en behjertet sjæl fortæller hende, hvor hun skal kaste sine bomber.  

 I tråd med egne evner har Liz Truss som sin allerførste handling givet sundhedsministerposten til Thérèse Coffey som ikke uventet er Liz Truss’ perleven.
Eller var der en eller anden ”gæld”, der stod til forfald? 

Therese ses på fotoet. Hun siges at være en party-buff med smag for en stiv whisky og en god cigar. 

Det skal være usagt, om det er denne levestil, der har givet hende de nette, rødsprængte kinder. Ligeledes uklart, om det er savl eller whisky, der er løbet ned ad hendes lyseblå bluse. Det kan jo ske for selv den bedste, når bølgerne går højt.

Klart er det imidlertid, at Therese viser vejen, hvordan alle engelsktalende på de britiske øer bedst skal sikre sig et jernhelbred.
En anden måske mere indlysende mulighed er, at også hun er et af de nødvendige led i reduktionen af øbefolkningens alt for mange mennesker.

De engelske pilgrimme
Tænkeligt er det også, at hun ligesom perlevennen dirigeres af de engelske pilgrimme, der siden slutningen af 1800-tallet forgæves har forsøgt at splitte Rusland i let manipulerbare smådele til gratis-uddeling blandt Pilgrim-vennerne (læs om Pilgrims Society i teksten efter denne kommentar).
Hvem får ikke løbende mundvand, når tanken går til alle disse vidunderlige, russiske naturressourcer?

Ligegyldigt hvad, kan vi være sikker på én ting: Fra Vesten får vi mere af det samme – blot endnu mere af det samme.   

***

The Pilgrims Society 

The Pilgrims Society har intet at gøre med en pilgrim, som vi normalt opfatter som et åndeligt søgende menneske på rejse til ”et helligt sted”. 

The Pilgrims Society er derimod et hemmeligt selskab,  som blev stiftet i slutningen af 1800-tallets England. Det er et af de hemmelige selskaber, som præsident John F. Kennedy advarede os alle imod i sin berømte, men nu tilsyneladende glemte tale – talen som siges at være det der fik de sammensvorne rigmænd, politikere og militærfolk til at beslutte at han skulle snigmyrdes. 

Desværre opfatter de fleste af os disse ”hemmelige selskaber” med et tvivlende og meget overbærende smil på læben – ”ja, ja, gi’ mig så lige den om julemanden osse”. 

Mike McKibben
Tiden må nu være kommet til, at vi tager disse ”selskaber” meget alvorligt, for som Mike McKibben har gravet op for ganske nyligt, er specielt the Pilgrim Society en organisation, der har terroriseret menneskeheden i mere end 100 år, og en organisation, der – bare for at nævne en ”småting” – ligger bag enhver krig siden da. 

Del artiklen her:
Exit mobile version