HOLLYWOOD FORUDSAGDE VORES SKÆBNE I 1981

BeastSystem
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet nogle links til Hollywood-film og bringer her følgerens kommentar:

”Vi har jo mange gange læst om, hvordan ”de globalistiske banksters” på forhånd ad forskellige veje delagtiggør omverdenen i deres onde fremtidsplaner. Jeg så /hørte noget for nylig, desværre har jeg glemt hvor! Det var noget med ”Karma”, at hvis man står for onde gerninger eller måske onde planer, så kan man ved åbent at fortælle om det slippe fri for, at ”dårlig karma” falder tilbage på en selv.

Jeg benytter kun sjældent Wikipedia, men hvad, der står her, passer med det, jeg kunne huske.” (følgercitat slut).

***

NPCs

***

Jeg mener, at NewSpeek på et tidspunkt har bragt enten tekst eller link, der understøtter opfattelsen, men kan ikke finde oplysningen i arkivet. Jeg er næsten sikker på, at det er Lee Merrit, der har forklaret sammenhængen i et interview.

Hvis en af NewSpeeks følgere kan hjælpe med et eller flere klip, der dokumenterer, at påstanden holder vand, hører vi gerne fra dig på kontakt@newspeek.info

***

The Beast System is here

Hollywood predicted our fate in 1981 movie – LeoHohmann.com

”En scene fra filmen My Dinner with Andre fra 1981 lagde det hele ud for os, vores fremtidige menneskelige tilstand under et kommende dyresystem (’beast system’), i vendinger, som alle kunne forstå.

Scenen ovenfor [link i selve artiklen] synes at forudsige et fremtidigt teknokrati, hvor indbyggerne har mistet deres iboende menneskelighed. De er ikke længere mennesker, men transmennesker, en form for hybridvæsener, der gennem teknologi kan konditioneres til at tænke og handle på den måde, som deres programmører, en lille gruppe globalistiske eliter, kræver.

Karakterens monolog i ovenstående videoklip mindede mig om Aldous Huxleys kommentar fra 1931 om “Det perfekte diktatur”, og hvordan det ville have “udseende af et demokrati, men dybest set ville være et fængsel uden mure”, en slavestat, inden for hvis mure slaverne – holdt underholdt, dummet ned og bedøvet – ikke ville tænke på at flygte. De stoler implicit på deres regering og alle autoritetsfigurer.””

(PC-oversættelse)

Armaggedon

Armageddon

Mens vi er ved emnet profetiske film, er her et klip fra filmen Armageddon (2016).

***

Connect the dots – forbind punkterne

  Connect

CONNECT THE DOTS TIME TO FACE THE REALITY    

“We all wish it wasn’t true.

I think we all know it is.

Mike”

https://t.me/DrMikeYeadon

Del artiklen her: