NewSpeek

HØJDEPUNKTER FRA BLOGGEN SNAPHANEN TIL SOMMERFERIELÆSNING

Snaphanen
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Hvis du undrer dig over, at NewSpeek låner stof fra andre bloggere og dissidenter, så kommer svaret her – i form af min intro til Mel Gibson:

Der er få platforme i Danmark, der for alvor er nede i kaninhullet, men bloggen Snaphanen (i øvrigt ekspert i Sverige og islamisering) er en af dem. Per Brændgaards blog en anden. Lene Bangs artikler en tredje.

Da jeg ikke ser nogen grund til, at vi dissidenter – for det er det, vi reelt er – skal konkurrere om stoffet, men alene have blikket stift rettet på at formidle væsentlige informationer til så mange som muligt, vil NewSpeek ofte vælge at bringe, hvad jeg betragter som særligt kvalificerede indlæg fra andre bloggere og skribenter.

Det betyder måske, at du får den samme tekst i din postkasse to gange, hvis du abonnerer på de nævnte personers nyhedsbreve.

Omvendt er det stort set kun pensionister og arbejdsfrie, der har tid og overskud til at bruge mellem 2 og 8 timer om dagen på at sætte sig ind i de seneste afsnit af Great Reset-føljetonen, herunder at følge med på en række forskellige platforme.

Så måske kan det være rart, at NewSpeek forsøger at samle ’perlerne’?

***

Posteringer på Snaphanen


EU og WHO’s såkaldte Digital COVID Certificate har der været arbejdet på siden 2021, og det er nu klart til at blive lanceret når som helst. Der findes allerede personaleløse butikker i USA og England, hvor man kun kan få adgang ved at scanne sig ind via sin smartphone. (Se nederste video).

Ethvert kriterium kan således pålægges en for f.eks. at købe mad eller rejser. Er du vaccineret med en potentielt dødelig sprøjte? Ellers kan du ikke komme ind. Dette kan WHO betinge, hvis ikke Folketinget forhindrer det ved at sige nej til “pandemitraktaten.”

Lægen Michael Rectenwald har kaldt “pandemi passet” for “en dødsdom for millioner.”

“Despite the studies demonstrating that vaccines to curb pandemics have been deadly and useless, the WHO is doubling down on vaccine mandates. Pandemic passports equal a death sentence for millions and the abrogation of rights for the non-compliant. The WHO should be stopped before it completes the construction of a global totalitarian system.” The Defender.

‘Der er mange grunde til ikke at stole på massemedierne [mainstream media (MSM)]. De fleste, om ikke alle disse grunde, er blevet analyseret af uafhængige nyhedskilder. Massemedierne ejes af private firmaer og finansieres gennem annoncering, begge disse har en klar indflydelse på det redaktionelle indhold og den overordnede målsætning…..Penge og politiks indflydelse på redaktionsindholdet’ 

***
– Journalister indrømmer at efterretningstjenester, lobbyer og reklamefolk dikterer massemediernes indhold

‘Han betroede mig, ikke uden en vis stolthed, at han havde forbindelser, der var højt placeret i samfundet, og som forsynede ham med vigtige oplysninger. Også til dem, var han bundet, om ikke af kollegiale hensyn, så dog af en nødvendig loyalitet, i et forbund af gensidige tjenesteydelser, der ikke altid tillod ham at skrive de kritiske sandheder.

Politikere bør være bange for journalister. De skal ikke tænke på dem som nyttige idioter. De skal få tynd mave, bare de ser en journalist for sig. Men danske aviser repræsenterer i disse år ikke andet end den institutionaliserede magtesløshed. Det er kun journalisterne, der ikke har opdaget det.

Under diktat fra snæversynede bestyrelser, der kun tænker i omkostninger og fortjeneste, med chefredaktører, der for de flestes vedkommende ikke er andet end inkompetente, anonyme funktionærtyper på gennemtræk fra bladhus til bladhus, falder og falder oplagene, på såvel de store, landsdækkende morgenaviser som formiddagsbladene, mod et absolut nulpunkt, en udvikling, alle synes at acceptere med en stoisk, nærmest masochistisk resignation, og som i hvert fald aldrig giver anledning til selvransagelse.

At tale med en journalist om dansk presses fremtid, er som at tale med en psykotisk virkelighedsfornægter, der fra sit tilflugtssted i en narcissistisk, selvcentreret fantasiverden uanfægtet tror på løgnen om sin egen betydningsfuldhed.”
– ‘Når sandheden bliver væk’, Information, 18. dec. 2010

Mediernes Metoder i Disinformation

Psykisk selvforsvar mod magtens mind control

***

Black Rock: “War is f….good for business”

Black Rock: “War is f….good for business” « Snaphanen.dk

James O’Keefe:   Black Rock ‘recruiter’ taler over sig for skjult kamera

***

“Vi er slynglerne”

***

‘Vaccinerne’ har dræbt 13 mio. på verdensplan

***

Står Frankrig endnu?

***

FN er kuppet af globalister og oligarker

***

Opbyg et madlager

*** 

CRISPR – det genmodificerede menneske

***

Lancet om 325 obduktioner: 74 % døde af vaccinen

***

FN er kuppet af globalister og oligarker

Del artiklen her:
Exit mobile version