HJÆLPER DEMONSTRATIONER?

protest
Del artiklen her:

Af John Laursen.

Hjælper demonstrationer mod Amerikas og dets Nato-koloniers kujonagtige stedfortræderkrig mod Rusland?

Hjælper demonstrationer mod covid eutanasi-programmet?

Nej det gør de ikke.

Hjælper seriøs information?

Hjælper seriøs information? Ja, det gør den, MEN mange er ikke modtagelige for den, de er ikke vågnet op efter to års massiv og seriøs oplysning om covid og Ukraine-krigen.

De vågner aldrig op, før de er direkte berørt,  de vil ikke have noget med problemer og stillingtagen at gøre, vil ikke tage personligt ansvar for noget som helst. De flyder med strømmen og følger ensrettet og bevidstløst hyæneflokken eller lammeflokken og er angste for at blive udstødte af deres flok som afvigere eller kættere, hvis de ikke makker ret.

Meget sigende i den forbindelse:

” Stå aldrig til søs, lad de andre stå, du får stribevis af kors og bånd og stjerner på ” som det lyder i Admiralens vise fra Pinafore, så mesterligt fremført af skuespilleren Jørgen Reenberg.

Modstandskamp med alle midler

Vi har set massevis af demonstrationer verden over i de sidste år, og det er kun blevet værre og værre. Konklusionen på dette kan derfor kun være den, at Soros, Tedros og alle de andre globalistiske fjender af menneskeliv, national suverænitet, menneskerettigheder og demokrati vil fortsætte med deres hæslige og ondskabsfulde niddingsgerninger, der kun kan stoppes af én eneste ting: Modstandskamp med alle magtmidler.

Soros, Tedros og alle de andre globalister, der har forårsaget så megen død, pinefuld invaliditet og sorg, må stilles for et nyt Nürnberg Tribunal 2 og anklages for forbrydelser mod menneskeheden, så retfærdigheden kan ske fyldest.

Kilder :

https://rumble.com/v2bk5bu-donbass-thats-why-im-here-rt-documentary.html

https://rumble.com/v264jao-the-biden-soros-ukraine-connection-ep.-1931-the-dan-bongino-show.html

https://rumble.com/v1ee4vl-george-soros-shocking-new-plans-ep.-1820-the-dan-bongino-show.html

https://rumble.com/vu1x2u-ep.-1699-how-the-soros-attack-machine-works-the-dan-bongino-show.html

https://rumble.com/v17mvug-what-is-george-soros-up-to-now-ep.-1784-the-dan-bongino-show.html

https://rumble.com/v1qjm2i-tedros-the-devil-incarnate-james-roguski.html

https://rumble.com/v27y73v-intl.-criminal-investigation-calls-for-indictments-of-gates-fauci-pfizer-bl.html

P.s.

P.A. Heiberg (1758-1841) kæmpede energisk for trykkefrihed og ytringsfrihed mod adelens og de riges privilegier. Han er en repræsentant for oplysningstidens idealer og støttede den franske revolution.

I 1799 blev han landsforvist, og de sidste mere end fyrre år af sit liv levede han i Frankrig.

Ordener hænger man på idioter

Berømt er hans selskabssang: Ordener hænger man paa Idioter, Stierner og Baand man kun Adelen gier; Men om de Mallinger, Suhmer og Rother, Man ei et Ord i Aviserne seer. Dog, har man Hierne, Kan man jo gierne Undvære Orden og StierneRigdommen voxer i Adelens Bleer; Og, som en Skoemager nyeligt har sagt, Eene de van’er, og von’er, og de’erHolder Fortuna og Plutus i Agt. Har vi ei meget, Er det vort eget, Som ei fra Staten er sveget.

Del artiklen her: