HJÆLP – ZOMBIERNE KOMMER!

Hjælp! Zombier i stuen

Siden George A. Romero gjorde Zombier populære med filmen “Night of the Living Dead” fra 1969 har de omvandrende døde på samme tid skræmt og facineret et evigt voksende publikum.

Fra klassikere som “Dawn of the Dead” over “27 Days Later” og mere humoristiske indslag som “Zombieland” til hit TV serien “The Walking Dead” har de kødædende Zombier, der som regel kun kan dræbes igen ved at skyde dem i hovedet, gået fra at være et nerd / kult fænomen til at udkonkurere spøgelser, vampyrer og andet godtfolk som de meste af verdens foretrukne rædsel.

Det var først biograf- og ikke mindst videofilm, senere TV, der gjorde de kære kadavere berømte men det seneste årti er Zombier sprunget medie og sat deres døde hænder og tænder godt fast i computerspillenes verden. Titler som “Resident Eveil”, “Left 4 Dead” og mange andre har gjort skyd-en-zombie spil til nogle af de bedst sælgende på verdensplan.

Med indførelsen af Augmented Reality, som man kender det fra PokeMon spillet, er Zombierne igen flyttet ud i “virkeligheden” og hvor der kun skulle et muse-klik til at fjerne en Zombie skal der nu drejes og svinges og sigtes rigtigt for at nedkæmpe horden af døde i ens egen stue eller på gader og stræder.

 

Nu kan du helt gratis prøve kræfter med de døde i spillet “Zombie Zuvivors” her:

Apple / iOS version klik –> https://apple.co/2thYOQB

Android / Samgung etc. version klik –> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conscigames.android.zuvivor