NewSpeek

HAR GODHEDSINSTUSTRIEN OVERHOVEDET MORALSKE GRÆNSER?

Del artiklen her:

(Foto: Den spanske “velgørenhedsorganisation” Proactiva Open Arms hjælper illegale til Europa)

”Man skal være meget varsom med den negative diskurs over for romaer. Den kan være med til at puste en hadsk stemning op om et i forvejen meget udsat mindretal,” siger Louise Holck fra Institut for Menneskerettigheder til JP 2/6 17. Men det er godt nok næppe heller i Louises forhave, romaerne besørger deres nødtørft.

Hendes udtalelse kommer oven på, at Amnesty International har klassificeret præsident Trump som en bad guy, som organisationen reklamerer med at bekæmpe.

(Amnesty International vil stoppe bad guys og sætter den demokratisk valgte Donald J. Trump (kopi) på samme billede som Assad, Erdogan og Putin)

Det var ellers svært nok at komme sig efter oplysningen om, at Læger uden Grænser – som undertegnede i et anfald af momentan sindsforvirring selv har bidraget til for nogle år siden – deltager i transporten af Afrikas og Mellemøstens svulmende overskudsbefolkning over Middelhavet og op til os:

(Læger Uden Grænser, MSF (Medecins Sans Frontieres), fortæller åbent på Twitter om, hvordan de deltager i transporten af illegale til Europa)

Det var også en skrap omgang at erfare, at Folkekirkens Nødhjælp – som intet Har med Folkekirken at gøre, men udnytter, at navnet ”Folkekirken” ikke er beskyttet – inviterer en palæstinensisk terrorist til Danmark. Selv om vi godt ved, at disse nødhjælpere kanaliserer penge videre til palæstinensiske ekstremistiske og antisemitiske organisationer (læs mere på 24Nyt.dk).

Som medlem af Den Danske Forening gennem 30 år har man efterhånden oplevet lidt af hvert mht., hvad godgørende foretagender kan finde på. Man ved også, hvor de vender blikket hen, og hvor de undgår at vende det hen. Og man har fået en del at vide, som mainstreammedierne ikke skriver om.

Men man kan undre sig over, at de anløbne udnyttere af danskernes gode vilje nu er så frække, at de advarer mod at tale rent ud om folk, som ødelægger vore byer og kommer for at lave plat.

Over at udnytterne anser sig berettigede til bekæmpe en folkevalgt præsident.

Over at de laver forretning på at ødelægge Europa gennem systematiseret færgetrafik over Middelhavet.

Over at de gnubber sig op ad terrorister.

Kender de skrupelløse mennesker, der har kidnappet disse organisationer, overhovedet nogen moralske grænser for, hvad mener at kunne foretage sig?

Del artiklen her:
Exit mobile version