GRÆSKE GENERALER PÅ GRÆNSEN TIL OPRØR. VIL IKKE GIVE VÅBEN TIL UKRAINE PÅ AMERIKANSK ORDRE

General
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået en dansk oversættelse tilsendt af en følger. Den franske kilde står efter teksten]. 

Washington kræver, at Grækenland giver sovjetiske og russiske våben til Ukraine, som har fungeret perfekt i 30 år, men de græske generaler vil ikke slippe dem.

Det oplyser den græske, internationale journalist, Dimitris Liatsos på YouTube Balkanist TV, rapporterer Polit Navigator. 

“Det græske samfund er 71% totalt imod, at de græske ledere leverer våben til Ukraine. Det drejer sig ikke om enkelte Kalachnikovs, men om Haubitser mv. Amerikanerne lægger et meget stort pres på Grækenland for at få dem til at slippe alt, hvad de har af russiske og sovjetiske våben i deres oprustning.
Grækenland er det eneste land i Nato, som har et S-300 luftforsvarssystem (Slovakiet havde et mindre antal, men vi har et komplet system). De græske generaler vil nu gøre modstand, for disse sovjetiske og russiske systemer danner grundlag for det græske forsvar på de øer, som ligger et stenkast fra Tyrkiet.

De græske Nato-generaler siger lige ud: “Vi kan ikke udsætte vores forsvar og luftrum for tyrkerne, for det er det, amerikanerne vil have. Hvorfor give dem disse våben? De har været et udmærket forsvar for os de seneste 20-30 år som en beskyttende paraply, som vi aldrig har haft.  Hvorfor fjerne disse våben fra os til et eller andet Ukraine? Disse spørgsmål vil blive rejst lige nu”, udtalte Liatsos. 

source: Polit Navigator

———————-

Kilde: https://reseauinternational.net/les-generaux-grecs-au-bord-de-la-revolte-ne-veulent-pas-donner-darmes-a-lukraine-sur-ordre-des-etats-unis/ 

Del artiklen her: