GØR LIVET SOM IVÆRKSÆTTER LETTERE

happy young business man work in modern office on computer

Sponsoreret indhold

Hvis du er selvstændig, så har du nok at se til, og derfor er tips og tricks guld værd. Alt, hvad der kan give dig mere tid på hænderne og optimere de forskellige processer vil være en fordel for dig. Måske har du allerede uddelegeret de forskellige områder såsom bogføring og økonomi, og nu mangler du bare et program, der kan give dig et fælles overblik over alle tingene.

 

Leder du altså efter et program til projektstyring og planlægning, så er der rigtig mange gode bud, hvis du giver dig til at lede online. Et af de gode bud er Kala. Med Kala bliver livet på kontoret noget nemmere for dig, da du her kan få styr på sager, opgaver, medarbejdere og meget andet i et og samme program. Med en fælles app kan alle dine ansatte logge ind og tilføje opgaver, registrere timer og få et overblik over, hvilke sager og projekter der ellers er i gang. Med et program fra Kala sparer I tid og opnår bedre og mere præcis dokumentation. Læs mere om projektstyring her og læs om de mange andre smarte løsninger du kan finde med Kala ved din side. Du kan endda få lov til at prøve programmet gratis af i 14 dage, helt uden binding.

Mangler du nyt til kontoret?

Alt imens du overvejer at implementere et projektstyringssystem i din virksomhed kan det være du opdager, at det også er på tide at skifte noget af det elektroniske udstyr ud med nyt. Og hvilken bedre anledning, end når det er Black Friday? Her kan du nemlig vælte i vanvittigt gode tilbud både online og i de fysiske butikker. Her er Wupti naturligvis ingen undtagelse. Tværtimod, så deltager de i høj grad i denne udsalgsfest, og på deres side kan du derfor finde det ene gode tilbud efter det andet. Wupti er forhandlere af hvidevarer som køleskabe, vaskemaskiner og ovne, alt i husholdningsting som støvsugere og køkkenmaskiner, og så er de eksperter i salg af elektronisk udstyr. Her finder du fladskærms-tv og bærbare computere i massevis, og du kan derfor gøre dig nogle gode kup på Black Friday og dermed spare en masse penge. Læs meget mere her og find ud af, hvordan der afholdes Black Friday hos netop Wupti. Dagen ligger altid på den sidste fredag i måneden, og det siges at være den største handelsdag på hele året, da det også er med til at skyde julehandlen i gang.