GODE TIPS FØR DIT FØRSTE KRYDSTOGT

10 Shares

Det er altid sjovt og en smule grænseoverskridende at skulle stifte bekendtskab med en ny ferieform. I dag er der mange danskere, som rejser på traditionelle skiferier og solferier, men der opleves også en stor interesse for krydstogtsferier.

 

Et krydstogt er pr. definition en ferierejse, som foregår til søs. Denne ferieform er derfor ikke henvendt til dig, som har let ved at blive søsyg, da du skal tilbringe det meste af din ferie på et sejlende krydstogtskib.

 

Du får her en masse gode tips, som du kan få glæde af, hvis du skal på krydstogt for allerførste gang i dit liv. Du har al mulig god grund til at glæde dig.

 

Få styr på alt det praktiske omkring bestilling af krydstogt

På et krydstogt har du mulighed for at opleve nogle af de smukkeste områder i verden. Oplev eksempelvis Caribiens turkisblå hav eller New Zealands smukke fjorde. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan opleve på din kommende ferie.

 

Før du pakker kufferten og sætter kursen mod afrejsehavnen, så skal du selvfølgelig have klaret alt det praktiske mht. booking. Det første du skal gøre er at anmode om et tilbud fra et rejseselskab, som du føler dig tryg ved. Indtast følgende oplysninger og indsend din forespørgsel online:

 

  • Områder / destinationer (dine ønsker)
  • Afrejsehavn
  • Varighed (indtast evt. datoer)
  • Rejsebudget
  • Antal rejsende
  • Kahytstype
  • Flyrejse (hvis ønsket)
  • Forsikringer
  • Kontaktinformationer

 

Forvent at det tager omkring 7-15 minutter at udfylde tilbudsformularen. Søger du et godt tilbud på din kommende rejse, så tag på et krydstogt med Profil Rejser.

 

Pak tøj og sko efter vejret

Det specielle ved et krydstogt er, at man typisk besøger en masse forskellige destinationer, hvorfor vejret kan variere meget. Du skal netop højde for de skiftende vejrforhold, når du skal pakke kufferten til dit kommende krydstogt. Tag evt. en snak med din rejsekonsulent, hvis du ikke er klar over, om du skal pakke tynde t-shirts eller varme striktrøjer.

Mangler du tøj og / eller sko til dit første krydstogt, så se hjemmesiden her. På denne hjemmeside kan du købe alt inden for tøj og mode til hele familien. Find gerne den helt store kuffert frem fra gemmerne, så du kan få så meget tøj med som muligt. Det er trods alt rart at have lidt at skifte mellem.

 

Forbered dig ordentligt

Hvordan forbereder man sig bedst muligt til et krydstogt? Svaret afhænger af, hvem du spørger. Du kan forberede dig ved at søge viden om afrejsebyen og de destinationer, du skal besøge på dit krydstogt. Der findes masser af rejsebøger, men der er også rig mulighed for at søge viden og inspiration på nettet, hvis man ikke er den fødte bogorm.

Jo mere tid du bruger på at læse op på tingene, desto mere vil du få ud af din kommende ferie. Forberedelse betaler sig.

10 Shares