NewSpeek

FORSKNING: ISLAM ER VERDENS VOLDELIGSTE RELIGION

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Sammen med en række forskningsassistenter har den danske sprogforsker Tina Magaard brugt tre år på at gennemgå teksterne i de hellige skrifter for verdens ti største religioner. Formålet var at undersøge, om nogen af religionerne opfordrer til vold.

Konklusionen var klar: “Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. … Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.”

Versene står sort på hvidt og uden formildende kontekst. Et af versene, som omhandler ikke-muslimer lyder: “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen!” (Koranen, 47:4).

Voldelig i praksis

Islam er ikke kun verdens mest voldelige religion på skrift. En kæmpe undersøgelse, som bygger på dybdegående interviews med hele 45.000 forsøgspersoner bekræfter, at den også er verdens mest voldelige religion i praksis.

Undersøgelsen viser nemlig, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere voldelige, jo mere de dyrker deres religion.

Dette er formentligt årsagen til, at muslimer siden 11. september 2001 har begået mere end 30.000 dræbende terrorangreb i islams navn. Det svarer til ca. 2000 om året eller 5 om dagen.

Muslimer i Danmark tror på koranen

Problemet er, at muslimer bliver stadigt mere religiøse.

En måling viser, at andelen af muslimer, som tager Koranen bogstaveligt nu er oppe på 77 procent.

Først når politikere og et flertal af vælgerne forstår sammenhængen imellem vold og islam, har vi en chance for at vende den nuværende katastrofale udvikling.

Del artiklen her:
Exit mobile version