FORSKNING: FLERTAL AF ASYLANSØGERE: IKKE-MUSLIMER SKAL BRÆNDE I HELVEDE!

(Foto: De fleste muslimer lærer, at vantro skal brænde i helvede og at mænd er kvinder overlegne)

Forskning viser, at omkring halvdelen af asylansøgere har et voldeligt syn på vantro og kvinder.

Den østrigsk-tyrkiske forsker Ednan Aslan har undersøgt religiøse holdninger blandt asylansøgere der kommer til Europa. Undersøgelsen afslører, at Europa – herunder Danmark – i disse år lukker hundredtusinder af mennesker ind i vores lande, som har ganske voldelige værdier.

69 procent af asylansøgere går i moské om fredagen, hvilket vidner om en udbredt religiøsitet blandt de nytilkomne. Undersøgelsen viser også, at nyere generationer oftere går i moské end de ældre.

Undersøgelsen afslører også, at et forbud mod religiøse hovedslør formentlig vil få mange ikke-vestlige til at holde sig væk: 66 procent af kvinderne mener, det er vigtigt at bære tørklæde, når de er ude af hjemmet. 44 procent af kvinderne er imod at trykke en mands hånd, hvilket formentlig har betydning for kvindernes muligheder for integration på arbejdsmarkedet.

50 procent af asylansøgerne er blevet mere religiøse, efter de ankom til Europa. Dette tyder på, at ophold i vestlig kultur bidrager til religiøs radikalisering blandt asylansøgere – noget der taler for, at asylansøgere primært bør tilbydes hjælp indenfor deres egen kulturkreds.

55 procent af asylansøgerne i undersøgelsen mener, at ikke-muslimer fortjener at blive brændt i helvede.

44 procent mener, at jøder skader verden, en udbredt holdning blandt udlændinge, der har ført til, at anti-semitismen er den højeste i Europa siden nazismens fremmarch op til og under 2. Verdenskrig.

62 procent oplever, at islam i Østrig undertrykkes af kristendommen. Oplevelsen af at være religiøst forfulgt kan formentlig bidrage til yderligere radikalisering og religiøs retfærdiggørelse af gengæld.

50 procent er imod kvinders ligestilling. 52 procent mener, at homoseksualitet bør straffes. 44 procent mener, at utroskab skal straffes med vold. 43 procent mener, at hustruvold kan være “nødvendig”.

Rapporten kan læses i sin helhed her.

Læs også:

TUSINDER AF VOLDELIGE JIHADISTER GÅR FRIT OMKRING I SVERIGE, ØRESUNDSBROEN ER PIVÅBEN

“VOLDELIGE ISLAMISTERS KAPACITET TAGER STADIGT TIL OG VIL FORTSÆTTE MED AT STIGE.”

FORSKER OM MELLEMØSTLIGE INDVANDRERBANDER: HVIS MAN ER VENLIG IMOD DEM, SER DE DET SOM SVAGHED