NewSpeek

FORSKNING: 30 PROCENT AF MUSLIMSKE SKOLEELEVER ØNSKER AT KÆMPE TIL DØDEN FOR ISLAM

(Foto: En dreng studerer Koranens budskab)

Del artiklen her:

Jihadisme stortrives blandt muslimske skoleelever, afslører nyt studie.

En ny undersøgelse afslører, at jihadisme er stærkt udbredt blandt skoleelever med muslimsk baggrund.

29,9 procent af de muslimske elever i undersøgelsen fortæller således forskerne, at de “godt kan forestille sig at risikere livet ved at kæmpe for islam.” Det skriver det tyske magasin Welt.

Undersøgelsen bekræfter den udbredte bekymring om, at tanken om jihad – fysisk kamp til døden mod ikke-muslimer med det formål at udbrede Allahs lov, sharia – er stærkt udbredt blandt efterkommere af ikke-vestlige indvandrere. Ligesom efterkommere er mere radikale, er de også mere kriminelle. Integrationen går således den helt forkerte vej.

Undersøgelsen er gennemført af den anerkendte tyske kriminolog Christian Pfeiffer ved Nedresaksen Universitet. Udover at være forsker, har Christian Pfeiffer været justitsminister for det tyske socialdemokratiske parti, SPD.

Vold og krig i islam

Islams profet, Muhammed, prædikede for sine følgere, at “Den bedste jihad er den, hvor din hest bliver slået ihjel og dit blod spildes.” (Book of Jihad, s. 107) Ifølge Koranen har muslimer pligt til at dræbe ikke-muslimer for islam: “De skal kæmpe for Allahs sag, dræbe og selv blive dræbt.” (Koranen 9:111)

Den danske forsker Tina Magaard har har sammen med et hold af assistenter analyseret teksterne hos de 10 største religioner i verden for at se, om de skulle have opfordringer til vold. Forskernes konklusion er klar:

“Islams tekster opfordrer i langt højere grad end andre religioners grundtekster til terror og kamp. Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til,” siger Tina Magaard, som sammen med sit hold af assistenter fandt “hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende” i de islamiske skrifter.

Et eksempel er Koranens 47:4, der bl.a. beordrer muslimer til at halshugge vantro: “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne, indtil krigen lægger sine byrder, med henblik enten på benådning eller på løskøbelse bagefter!”

I Danmark ser et flertal i folketinget fortsat ingen grund til at stoppe opførelsen af stormoskeer, hvorfra Koranens budskab udbredes. Istedet vil regeringen forsøge at komme den voldsomme kriminalitet blandt indvandrere til livs ved at sprede voldsmændene mere ud blandt den danske befolkning. Man mener tilsyneladende, at problemerne ligger i de mursten og postnumre, indvandrerne bor i, ikke deres kultur og religion.

Læs også:

SHARIALOV OG INDAVL: DERFOR ER INTEGRATION AF MUSLIMER ALDRIG LYKKEDES

HVORDAN FUNGERER SHARIA?

“FAT DET NU: INTEGRATIONEN VIL ALDRIG LYKKES…!”

Del artiklen her:
Exit mobile version