NewSpeek

FORBYD DET MUSLIMSKE TØRKLÆDE I OFFENTLIGE INSTITUTIONER

Del artiklen her:

 

Jeg er begyndt at vende bunken med de artikler, jeg har skrevet de seneste 10-15 år om de vestlige landes deroute, dannelsestab og islamisering. Hvad det sidste angår, er der jo ikke andet at gøre end at blive ved og ved med at studere og oplyse om ideologien islam. Først når den nødvendige viden er til stede og analyserne korrekte, kan der opstilles effektive modstrategier.

I dag skal det så igen-igen handle om det muslimske tørklæde. Fordi alt for mange stadigvæk ikke har forstået dets betydning.

Tørklædet er – sammen med stormoskeer – det mest potente symbol på islams tilstedeværelse i Danmark. Tørklædet signalerer:

Om tilsløringen foregår med tvang eller efter “eget valg” gør ingen forskel for tilsløringens virkelige funktion og indhold. For det første vil valget kun være frit, indtil islamisterne kommer til magten. For det andet sætter slørets symbolværdi sig igennem bag om ryggen på tørklæde-bæreren uanset hendes private og personlige fortolkning.

 Spørgsmålet rejser sig: Når ikke tørklæde-klædte kvinder (moi!) betragtes som urene i islam, bliver jeg så ikke indirekte udsat for diskrimination i selskab med kvinder med slør og andre rettroende muslimer? Og har jeg dermed ikke en borgerpligt til at arbejde for, at tørklædet helt skal forbydes i en dansk retsstat?

 

Lone Nørgaard

 

 

Del artiklen her:
Exit mobile version