’FOLKEMØDET’ PÅ BORNHOLM ER EN FEST FOR VORES RÅDNE ELITER

Vaks
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Så har Lene Bang igen været flittig og samlet en lang række links om den store nulstilling, som vi andre kan nyde godt af:

Campaign archive (jfk21.dk)

VelstandsPartiet Jorden Frihed Kundskab skal til folkemøde på Bornholm, der løber af stablen d. 15.-18. juni i Allinge – det møde, der er blevet døbt ’det grå gulds Roskilde-festival’, ’eliternes legeplads’ og ’the establishment hænger ud’.

Folkemøde, min bare.    

Det første link i arkivet, der handler om folkemødet 2023, finder du her nedenfor. Hvad enten man er enig med VelstandsPartiet eller ej, skal kræfterne bag have stor tak for at tage kampen, mens alt for mange andre sidder på hænderne.

Hvad du kan gøre? Brug kontanter og brug ALDRIG supermarkedernes tilbud om selv at scanne dine varer, så du kan springe kassekøen over. ALDRIG som i ALDRIG!   

***

Bornholm, Bornholm, Donation

Af Jimmi Roger Pedersen.

Kære venner, så er der udkommet en Vakstidende #5!

Vakstidende

Denne gang er den forberedt til Folkemødet Bornholm, hvor løgnen om klima og FN’s 17 selvmål er de to altovervejende temaer.

Alt er iscenesat på netop Bornholm, hvor eliten selv styrer hvem og hvor mange, der kommer. Formentlig er det sidste gang, almindelige mennesker som os formår at komme til orde.

Det koster 60.000+ for en stand helt afsides på 3×6 meter (af alle størrelser – humor har de dog 🙂 For menigmand koster det 12.000 af få taletid på scenen – joo, hvem sagde ikke Folkemøde!…

Alle øvrige tilmeldte organer er elitens deltagere og ikke mindst de mange hjernevaskede klimareligion-ungdomsgrupper med klima-angst allerede fra fosterstilling.

Vi er der med aviser, flyere, postkort, quiz, spørgeskemaer, VP-banner med slogan ‘jo mere CO2, desto bedre’ og ikke mindst 40+ internationale talere heriblandt to generaler US Army, doktorer, forfattere, politikere, aktivister, advokater osv. som optages/streames over de 3 dage. Man kan læse mere om Northern Light Convention 2023 eventet oveni her: www.scandinavianfreedom.events/

Men her link til Vakstidende #5, hvor også link til de tidligere aviser findes, og ikke mindst har man lyst til at give en Donation findes også den knap øverst på sitet – der er masser af plads i kassen 🙂 …. del vidt og bredt: avis.jfk21.dk/

Vi ses derovre eller sidenhen.

Bedste hilsner,
Jimmi Roger Pedersen, næstformand

P.S.: Den engelske avis NEWS #5 i pdf er lige på trapperne…

Del artiklen her: