NewSpeek

FLYGTNINGEKONVENTIONEN SKAL OPSIGES – DEN ER SELVMORD

Mælkebil
Del artiklen her:

Af Helle Andersen

Flygtningekonventionen har været gældende siden i 1954

Befolkningstal:

I 1954 var verdens befolkningstal 2,5 milliarder.   I dag er der over 7 milliarder mennesker i verden. Ved udgangen af dette århundrede er verdens befolkning ca. 11 milliarder mennesker.

Antal flygtninge i 1954 og  i dag:

Var der ikke mange flygtninge i 1954  ?  de sidste tyske ”flygtninge”, der opholdt sig i  Danmark, forlod Danmark i 1949. Desuden modtog Danmark ca. 1.000 ungarere i 50´erne. 

I dag har verden ca. 800 millioner flygtninge incl. det, som kaldes klimaflygtninge, men som med lige så stor ret kunne kaldes ”befolknings-eksplosions-flygtninge” eller ”fordi-de-ikke-kan-udvikle-et-samfund-selv-flygtninge”.

Virker det, at vifte diktaturerne om næsen med menneskerettigheds-konventionerne, som blev vedtaget i 1948 og at Vesten modtager såkaldt politisk forfulgte ifølge flygtningekonventionerne?

Svaret er et rungende, forbitret NEJ. De arabiske lande og Kina griner af Vesten og strammer grebet om deres underkuede borgere. Mellemøsten og Afrika undergraver vores demokratier og besætter vores land vha vores egen godhed. Diktaturerne ved, at Vesten hele tiden vil nævne menneskerettigheder for dem, men det påvirker dem ikke. Det har ikke virket i 70 år. Tænk, at Vesten tror, at de mange diktaturer frygter, at Vesten nævner menneskerettigheder – mens vi ødelægger national-staterne med masseindvandring af migranter med hjemmel i konventionerne. Det har bragt Europa i knæ. Udgifterne er massive (10-20 % af BNP) og omkostningerne for ytringsfriheden, forringet velstand, verdens højeste skattetryk og højeste pensionsalder og sikkerheden er ikke-eksisterende fx for jøder og vores homoer og tilliden i vores samfund fordamper. Frankrig i permanent undtagelsestilstand, øget censur, alle medier tier om problemet og tror, at hvis politikerne og rødfacisterne siger, at de skal integreres, så bliver de integreret. Undersøgelserne om muslimers indstilling til demokratiet giver ikke anledning til optimisme, da op mod 80 % muslimer i Danmark mener, at sharia-lovgivningen skal gælde før dansk lov.

Ophæv flygtningekonventionen eller tag forbehold, som andre lande har gjort

Flygtningekonventionen må opsiges. Konventionen er SELVMORDERISK VANVID. Næsten 5 milliarder mennesker har ret at søge asyl i Danmark. De siver ind i landet og mange kommer ind i landet via familiesammenføring ca 5.000 pr år og i 2017 modtog Danmark ca 15.000 flygtninge, der bare gik ind i landet.

Det fremgår af Danmark Statistiks opgørelse, at der pr. 1. januar 2018 var 929.666 personer, hvor personen selv eller en af personens forældre har eller har haft udenlandsk statsborgerskab.

Vi må kræve regler om folkeafstemning hver gang, der underskrives konventioner. Der kan være visse konventioner fx dobbeltbeskatningsaftaler, som ikke skal undergives folkeafstemning, men konventioner, der kan ændre Danmark fx pga indvandring bør undergives folkeafstemning.

Der er ikke megen anden lovgivning, som er overlevet så mange år uden revision.  Derfor bør flygtningekonventionen opsiges og ændres eller der må tages forbehold for nogle af bestemmelserne i konventionen. Verden ser FULDSTÆNDIG anderledes ud i dag end i 1954, hvor der IKKE var nogle flygtninge og migranter.

Opsummering:

I den samtid, som konventionerne blev vedtaget i, var der stort set ingen flygtninge, mens det er rædselsvækkende tydeligt, at det er en totalt UFORSVARLIG konvention i dag, som giver alle udlændinge ret at søge asyl i Danmark og ophold under asyl-behandlingen.

Foto af mælkebil fra ca 1954, hvor flygtningekonventionen blev vedtaget: Det var sådan Danmark så ud i 1954.  Ren Morten Korch.  Der var INGEN flygtninge, mens der i dag er ca. 800 millioner flygtninge i verden og milliarder af migranter, der gerne vil til Europa.

Del artiklen her:
Exit mobile version