NewSpeek

FLINK FOR ANDRES PENGE

denmark
Del artiklen her:

Hvem vil sælge Danmark? spørger John Buhl (NS 12.5.17). Godt spørgsmål, og der er mange svar, for det er der åbenbart en del, der vil. Således har visse politikere gennem 30 år fortalt, at indvandring var nødvendig.

Af Ruth Bering, cand.psych. i Nordjyske den 28. maj 2017.

Vi kunne ikke snige os udenom af hensyn til internationale konventioner, som bl.a. blev vedtaget efter Anden Verdenskrig…. Og hvis vi ville, altså forsøge at snige os, så var vi ikke stuerene. Fremmede er nemlig en berigelse for Danmark og en gevinst, for muslimer gør Danmark rigere, fortæller David Trads (Jyllands-Posten 14.3.17). Det kan man så diskutere.

Nu fremgår det imidlertid, at berigelsen årligt koster danske skatteydere 33,3 mia. kr. (b.dk 10.4.17). Ja, i Norge kan man ende med en flygtningeregning på 600 mia. danske kroner. For “det er vigtigt at gøre folk bevidste om, at det koster at være flink”, forklarer den norske forskningsleder Erling Holmøy. (Politiken 23.10.2015)

Tja, det er altid nemt at være flink for andres penge.

Men i Ungarn vil de ikke være flinke. Ungarns premierminister Viktor Orban, der ser EU som en trussel, satte stolen for døren i en tale 3.3. 2016: “Det er forbudt at sige, at de, der kommer hertil, ikke er flygtninge. At når man i Bruxelles har planer om at transportere fremmede hertil og bosætte dem blandt os, er det ikke tilfældigt. Det er en planlagt og styret operation, en folkemængde sendt i vor retning forklædt som en humanitær sag, der i virkeligheden er en besættelse med det formål at forandre det kulturelle og religiøse landskab i Europa og forvandle dets etniske fundament for dermed at fjerne den sidste hindring for internationalismen: nationalstaterne.”

Noget tyder på, at Viktor Orban har ret, for EUs præsident Antonio Tajani forudsiger, at 30 mio. migranter i de kommende år vil komme til Europa, som han anbefaler at oprette flygtningebyer – (Chris Tomlinson, Breibart 30.3.17).

Men mange af disse unge mennesker har ikke til hensigt at blive assimileret, men ønsker de gratis goder, som tilbydes af Vestens velfærdsstater, for dermed at ødelægge de vestlige samfund ved at overbelaste landenes økonomi med deres mange krav. Med andre ord, man fører hellig krig – jihad – ved at ødelægge de europæiske landes økonomi (Front Page Mag. 14.4.17).

Men sælge Danmark, vort gamle land! Kunne nogen dansker finde på det?

“Mennesker må selvfølgelig have lov til at krydse menneskeskabte grænser i en moderne verden. Hvad er overhovedet en grænse andet end en abstraktion. Flere tyrkere, perkere, tak! Flere kvinder med og uden slør på gaden. De maddikefarvede danskere kan ikke tåle solen. Flere fremmede hertil, så det sarte blod bliver fortyndet, og den rette kulør opnås.” (Carsten Nagel, forfatter i Ekstra Bladet 1.12.1991.)

“Jeg tillader mig at sætte spørgsmålstegn ved, om det – Danmark overhovedet er vores…. Man kan ikke eje et land og slet ikke Danmark.” (Suzanne Brøgger, forfatter, BT 21.03 1990)

“Ordet danskhed, det nye begreb, som er indført, efter at Dansk Folkeparti har fået indflydelse, er for mig et af de grimmeste ord, jeg nogensinde har hørt.” (Paprika Steen. Lars von Triers kampagne mod DF ved Folketingsvalget 20.11.2001)

Om Dannebrog: “Det danske svastika (= hagekorset) – det burde samles ind og afbrændes.” (Lars von Trier i TV Zulu 24.3.2001).

“Danskfaget er ved at blive et internationalt kulturfag. Det er godt. Kun ved at underminere forestillingen om, at der findes en fælles kultur for indbyggerne i Danmark, kan man åbne og efterhånden afskaffe begrebet danskhed som pædagogisk og dannelsesmæssigt ideal (…) Danskfagets formål er at undergrave danskheden.“ (Dansklærerforeningens efteruddannelsesserie: forordet til Peter Lützen: “Danskfagets danskhed” (2003).

“Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser og labbe al deres kultur i os.“ (Gregers Dirckinck-Holmfeld, tv-vært i Ekstra Bladet 3.10.1986)

Har de skrevet det? Ja, det har de. Men som Ninn-Hansen i sin tid sagde: “Man skal ikke bære nag, men man skal huske navnene.”

Del artiklen her:
Exit mobile version