Flere danskere går på kompromis med kvaliteten, når de køber tyverialarm

Sponsoreret indhold

Antallet af indbrud i Danmark er markant højere end i både Sverige og Norge.

 

Det skyldes bl.a., at danske boligejere mangler generelt kendskab til metoder og krav til sikkerhed. I forhold til andre lande, er danskerne derfor heller ikke så flittige til at sikre deres boliger med tyverialarmer og lignende. Og når de så gør det, vælger de ofte gør-det-selv-modellen.

 

Vælg en forsikringsgodkendt løsning

En effektiv og pålidelig tyverialarm er en god investering i din sikkerhed. Udover den præventive effekt kommer ikke blot muligheden for at reagere under indbruddet, men en effektiv alarm kan også optimere efterfølgende forsikringssager. “Med en tyverialarm fra en forsikringsgodkendt alarminstallatør er du sikker på, at alarmen efterlever alle krav og regler hos forsikringsselskaberne. Samtidig undgår du uheldige situationer i den efterfølgende forsikringsproces,” forklarer Thomas Bagger, der er indehaver af virksomheden Bagger Låse & Alarm A/S og installatør af tyverialarmer.

 

For mange danskere køber løsninger, der ikke er omfattende nok, men mangler afgørende funktioner. Det skyldes bl.a., at disse løsninger ofte kræver, at kunden selv sætter systemet op. Thomas Bagger er tilhænger af “gør-det-selv”-bølgen, men mener ikke, at den bør sprede sig til danskernes sikkerhedsforhold. “Det er vores erfaring, at ethvert hus har forhold, der kræver særlig opmærksomhed. Derfor kræver et effektivt alarmsystem også professionel opsætning. Man bør ikke gå på kompromis med sin sikkerhed, og kyndig vejledning, produktkvalitet og opsætning bør derfor være at krav, man stiller sig selv,” uddyber Thomas Bagger.

 

På vej i den rigtige retning

Thomas Bagger er dog ikke i tvivl om, at vi er på vej i den rigtige retning. Flere og flere danskere køber nemlig alarmsystemer, og det har bl.a. bidraget til nedgang i den danske indbrudsrate. “Den øgede interesse for sikring er særdeles positiv i forhold til de ellers kedelige statistikker for danske husstande. Vi er på vej hen, hvor vi bør være, og mange danske hjem har ikke langt til optimale sikkerhedsforhold,” forklarer Thomas Bagger.