FESTLIGE TERRORTIDER

Terror
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Mens Ekstra Bladets evigt grinende chefredaktør, Poul Madsen, fejrer ramadan med sine muhamedanske venner, pågreb politiet og PET torsdag atter en formodet islamisk terrorist.

Anholdelsen kommer i kølvandet på adskillige planlagte eller gennemførte terrorhandlinger de seneste 10 år, som alle udspringer af islam.

Den 11. december 2019 anholder politiet 22 personer i den hidtil største koordinerede anti-terroraktion.

Den 19. november 2016 bliver syreren Moyed Al Zoebi pågrebet og senere dømt for planer om med bomber og knive at ville angribe tilfældige mennesker.

Den 13. januar 2016 bliver en 15-årig pige anholdt for at planlægge bombeangreb mod bl.a. den jødiske Carolineskole i København. Det skete, efter at pigen havde været i kontakt med muslimske ekstremister.

Den 14. februar 2015 dræber Omar el-Hussein to i forbindelse med skudangreb på Krudttønden og Synagogen i København.

Den 7. februar 2013 prøver Basil Hassan – senere kendt som “dronekrigeren” og chef for Islamisk Stats terroroperationer – at skyde historikeren Lars Hedegaard.

Den 29. december 2010 pågriber PET’s aktionsstyrke flere mænd, der planlagde et terrorangreb på Jyllands-Postens redaktion i København. Det var meningen, at avisens medarbejdere skulle slås ihjel og deres hoveder kastes ud ad vinduet.

Den 10. september 2010 går en bombe af på et toilet under Hotel Jørgensen i København. Attentatmandens hensigt var at bruge bomben mod Jyllands-Posten.

Den 1. januar 2010 prøver en somalisk mand at dræbe tegneren Kurt Westergaard med en økse.

Alt i alt må man sige, at politikerne har fået smæk for skillingen, og at deres multikulturelle indsats for et mere spændende og multifacetteret Danmark ikke har været forgæves.

Del artiklen her: