NewSpeek

#120DB: FEMINISTER ANGRIBER BERLIN FILMFESTIVAL FOR #METOO-HYKLERI

(Foto: Tyske kvinder stormer Berlins Filmfestival for at gøre opmærksom på #metoo-bevægelsens hykleri)

Del artiklen her:

Ingen medier har nævnt en spektakulær politisk aktion under Berlins Filmfestival, hvor feminister stormerede en hyklerisk #Metoo-konference.

Antallet af seksuelle overfald er eksploderet overalt i Vesteuropa, efter at EU i samarbejde med tysklands kansler Angela Merkel, statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og en række andre ledere åbnede grænserne for den ikke-vestlige migrantbølge.

Alene i Danmark er antallet af anmeldte voldtægter tredoblet siden Venstre overtog regeringsmagten i 2015.

#Metoo-aktivister har vist sig i virkeligheden at være endnu en knopskydning på den politiske korrektheds judastræ. Indflydelsesrige filmmageres udnyttelse af ambitiøse pigers villighed til at sælge deres krop for berømmelse er kun en dråbe i havet sammenlignet med, hvad indvandringen har medført af forkrøbling af kvinders sikkerhed og tryghed i det offentlige rum.

En statslig svensk undersøgelse viser, at 34 procent af svenske kvinder i det forløbne år af frygt for overgreb har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.
12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra noget, de ellers havde planlagt, fordi de var bange. Og 23 procent oplever, at deres livskvalitet er påvirket af øget utryghed. Dette er næsten en fordobling – en eksplosion – fra 13 procent året før.

48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag. 44 procent af dem mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”.

Bor­win Ban­de­low, professor i psykiatri ved universitetet i Göttingen påpeger, at kvindernes frygt er “velbegrundet”.

Den tyske familieminister, Ma­nue­la Schwe­sig (SPD) mener, at det er et problem, at mange kvinder ikke længere tør forlade hjemmet.

I Frankrig har magasinet Le Parisien dækket lignende problemer i “kærlighedens by”:

Kvinder i det østlige Paris klager over, at de ikke længere kan bevæge sig udenfor uden at blive udsat for kommentarer og fornærmelser fra mænd.”

“Det er fornærmelser, konstante ubehagelige bemærkninger. De skræmmer os med det formål at få os til at undgå området og ændre vores tøj. Nogle kvinder har helt givet op,’ som den 80-årige dame, der blev seksuelt overfaldet. Hun er nu fanget i sin lejlighed,” fortæller en 50-årig kvinde.

Der bliver sagt en masse bemærkninger, når jeg går ud, især fordi de drikker enormt. For nogle dage siden blev jeg overøst med hårde ord, bare fordi jeg viste mit ansigt i vinduet, og jeg var nød til at låse mig selv inde i min lejlighed. Tidligere gik jeg ad Boulevard de la Chapelle, selv sent om aftenen. Dette ville være utænkeligt i dag,” fortæller en anden kvinde om livet en i migrant-domineret bydel.

En gruppe tyske kvinder forsøger nu at gøre opmærksom på problemet. Det sker under hashtagget #120db, som henviser til de overfaldsalarmer (der hyler med 120db i lydstyrke), stadig flere europæiske kvinder bærer på sig. For nyligt stormede de Berlins Festival under en såkaldt #Metoo-konference for at gøre opmærksom på mediernes og #metoo-bevægelsens ignorering af migranters seksuelle angreb på europæiske kvinder.

Video: Den britiske aktivist Tommy Robinson har interviewet #120db i en video, hvor også bestormningen af den tyske filmfestival ses. NewSpeek er første danske medie til at vise den spektakulære aktion:

Læs også:

ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

OVER HALVDELEN AF MIGRANT-MÆND TROR, AT KVINDER KAN LIDE SEX-KRÆNKELSER

9 UD AF 10 KVINDER I BRUXELLES ER BLEVET SEKSUELT ANGREBET PÅ GADEN

Del artiklen her:
Exit mobile version