FEMINIST-SKUD I EGNE FØDDER

Feminist
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

For øjeblikket godter ca. 1100 M/K sig over, at MeToo-bevægelsen har fået vind i sejlene efter Sofie Lindes artige afsløringer. (Har aktionen monstro været planlagt igennem en længere periode, så Lindes eksponerede platform kunne bruges som spydspids til at oplive den aggressive bevægelse? Det er vel relevant at stille spørgsmålet?)

Hvad de samme kvinder M/K tilsyneladende slet ikke er klar over er, at de har skudt sig læsterligt i foden. De alfahanner, der sidder på magten, er færdige med at omgås unge stjernefrø – og dermed som karriere-fremmere. De vil ikke risikere at få en anklage på halsen for sex-chikane. Fremover vil chefer, direktører og top-whatever søge sammen i mandefælleskaber, og skulle de nære ønske om kvindeligt selskab, bliver det i form af escortpiger.

Den lille frydefulde hverdagsflirt
Knapt så fornøjeligt er det, at den lille frydefulde hverdagsflirt mellem de to køn går trange tider i møde. Hvis stadig flere mænd vælger (højtuddannede) danske kvinder fra, kan jeg ikke fortænke dem i det. Kvinder, der i egen selvforståelse er noget ved musikken, bliver stadig mere narcissistiske, aggressive og ikke-feminine. Derfor undrer det heller ikke det mindste, at stadig flere mænd har fået øjnene op for attraktionen hos østeuropæiske og asiatiske kvinder.

***

Ovenstående tekst er bragt som læserbrev i redigeret form, der desværre udelader en afgørende pointe, om mandlige alfahanners fremtidige dispositioner i relationen til det modsatte køn. Her følger læserbrevet bragt i Ekstra Bladet d. 17. september:

Femi-skud i egen fod

For øjeblikket godter mange feminister sig over, at den aggressive # metoobevægelse har fået vind i sejlene efter Sofie Lindes artige afsløringer. Hvad de samme personer tilsyneladende slet ikke er klar over er, at de har skudt sig læsterligt i foden. De alfahanner, der sidder på magten, er færdige med at omgås unge stjernefrø – og dermed rollen som karrierefremmere.

De vil ikke risikere at få en anklage på halsen for sex-chikane.

Knap så fornøjeligt er det, at den lille, frydefulde hverdagsflirt mellem de to køn går trange tider i møde.

Hvis stadig flere mænd vælger danske kvinder fra, kan jeg ikke fortænke dem i det. Feminister, der i egen selvforståelse er noget ved musikken, bliver stadigt mere narcissistiske, aggressive og ikke-feminine.

Derfor undrer det ikke, at et stigende antal mænd har fået øjnene op for østeuropæiske og asiatiske kvinder.

Del artiklen her: